Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова: Орешарски предложи Пеевски, но казах, че съм аз

Политика

Манолова: Орешарски предложи Пеевски, но казах, че съм аз

Снимка:

Тя обяснява действията си от 2013 година с липсата на „политическо мъжество“ в политиката

Мая Манолова, основната защитничка на кабинета „Орешарски“, разказа спомени за онова време пред БНТ. Тя обяви, че Пеевски е предложен за шеф на ДАНС от Орешарски, но тя го е обявила.

„В българската политика има дефицит на политическо мъжество. Тъй като нямаше кой да излезе и да каже кой предложи Пеевски, трябваше аз да го направя, защото трябва някой да поеме отговорност“, поясни Манолова.

Според нея „всеки прави грешки, трябва за тях да понесе своята отговорност и да си научи уроците“.

„Тогава най-големият критик на модела Орешарски беше Бойко Борисов, но сега с опитите си да удължи живота на своя кабинет, реално той се превръща в модела Орешарски 2. Този протест сега не е организиран нито от мен, нито от някой от моите партньори в гражданската платформа. Там ние участваме като граждани, аз съм една от 100 000 души“, изчисли и броя на протестиращите тя.

На въпрос за прокуратурата и работата ѝ - добра - когато работи по сигнала за Костинброд и лоша - когато влиза в Президентството, Манолова посочи, че липсва доверие както в прокуратурата, така и в останалите институции и това е искането на протеста.  

 


Коментари (4)

Умник Значи Костинброд е Калинин град ...колко жалко е да си комунист...
24.07.2020 22:05 / Отговор
Ха, ха! Костинбродска, защо се криете зад фигуранта Орешарски?
24.07.2020 22:37 / Отговор
кесо Те за това Корни не обича Майчето, понеже се опитва да лъже повече и от нея и я засенчва пред червения олигофрениат, който винаги се е възхищавал на лъжите на своите вождове.
25.07.2020 09:57 / Отговор
НЕУТРАЛЕН СЕГАШНИТЕ МОЖЕ ДА СА ПРЕЯЛИ ОТ ВЛАСТ, НО ТАЗИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПОВРЪЩА ПРЕДИ ДА СЕ НАЯДЕ!!! ВЕЧЕ СЕ ПР.СРА И НАМАЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25.07.2020 17:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още