Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова се закани: Пак ще излезем на площадите, няма да позволим да се извърши подмяна

Политика

Манолова се закани: Пак ще излезем на площадите, няма да позволим да се извърши подмяна

Снимка:

Председателят на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова заяви, че главната задача на парламентарната група на партията е да изпълни волята на гражданите в страната да живеят в богата държава.

 Името на коалицията е било сменено, за да се знае, че ще продължат да се борят мутризацията.

„Трябва да променим законите, независимо от това кой е на власт. Нищо няма да ни спре да се върнем на площадите, ако тук в тази сграда се извършва подмяна, при първи знак, че това се случва, ние отиваме отново на площадите и улиците“, допълни тя.

По думите ѝ волята на хората на тези избори е ясна, очакват от формациите на протеста да се обединят за ускоряване на модернизацията на България.

 „Отговорността и правото за съставяне на правителство са на първата партия „Има такъв народ“. Готвим се разговори с ИТН и ДБ за правителство за българските граждани“, зави още председателят на ПГ на „Изправи се БГ!Ние идваме!“

Мая Манолова изрази увереност, че са готови да участват в провеждането на истинска съдебна реформа. От коалицияра ще внесат предложение за изслушване на правосъдния министър Янаки Стоилов и министъра на вътрешните работи Бойко Рашков за исканата оставка на главния прокурор.

Манолова заяви, че са готови с предложения за продължаване на работата на Комисията за ревизия, за създаването на Анкетна комисия, която да разследва подлушванията на протестиращи и политици. Тя изрази увереност, че законът за преизчисление на пенсиите отново ще бъде подкрепен от Народното събрание, както е било в 45-тия Парламент.

„Ние идваме от комфорта на улицата и ще сме на улицата, ако дневеня ред се измести. Трябва да сме по -смирени и обрани в зала. Тук в храма на демокрацията. Няма да ходим на трети избори. Ние сме за добро и честно управление. Да живее народът на България!“ завърши Мая Манолова.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още