Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова закри кампанията си в удобното студио на партийната телевизия

Политика

Манолова закри кампанията си в удобното студио на партийната телевизия

Манолова закри кампанията си в удобното студио на партийната телевизия - Tribune.bg
Снимка:

Докато премиерът Бойко Борисов даваше последното си интервю преди края на предизборната кампания пред най-опозиционната в момента телевизия БТВ, Мая Манолова заложи на много по-мек вариант. Тя застана пред камерите на партийната телевизия на БСП.

В началото Манолова прие поздравления от водещия, че за първи път от години в столицата има балотаж.

„Това не го направих аз или само една партия. Направиха го столичани, гражданите на София. Столичани искат промяна, не искат да живеят вече така. Този модел вече няма право да управлява София“, изброи изоставащият с около 40 хил. гласа след първия тур кандидат-кмет.

Почти без да бъде прекъсвана от водещия, Манолова говори за доходи, обществени поръчки и резултатите от първия тур, които според нея се дължали на купени ромски гласове и контролиран вот на държавни служители.

Това потвърди информацията, обявена от премиера Бойко Борисов, че авторите на „Аферата Костинброд“ се опитват да прокарат „Афера – купен ромски вот“ на тези избори.

Борисов разкри новия сценарий: Манолова пазари роми да лъжат, че Фандъкова е купила гласа им

„Поздравявам ви за разследването, което вашата телевизия направи за ромските гласове! На Нора Стоичкова, смела жена! Смело разследване, никоя друга телевизия не си позволи да го направи! Защо ли?“, подмаза се Манолова, която така и не чу от водещия въпрос за коя партия е гласувала на първия тур и дали е БСП.

С премълчаването на неудобния въпрос обаче негласно беше дадено нужното потвърждение.

 „Аз не купувам гласове в ромските махали“, закашля се Манолова с това изказване.

Кандидат-кметът отправи поздрави по случай Деня на будителите. Важна подробност е, че честването на празника е забранено от комунистическия режим през 1945 г. и не се отбелязва в продължение на повече от четири десетилетия, до рухването му в края на 1989 г.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

ОЛЕ Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова са членове на БКП, докато получават келепир. След промените на 10-ти ноември 1989 г. хвърлят книжките и се пребоядисват в "сини десни", за да надградят келепиреца и облагите от властта.
01.11.2019 12:39 / Отговор
Оле ле Какво втвърдяваш по тези ширини,след като си видимо с едно средно голямо бъркало бетон между ушите?Хубавото ,че тази помиярска партия не съществува вече.Носталгията ти ще ти остане доживотна,така че се примирявай.Ходи чети сега,после,информиран,актуално вихрогон,поглед,факти...Там има поливане с хладка вода на такива,като теб.
01.11.2019 15:02
Димитър Тодоров Защо мислите, че единствен червеният цвят може да бъде естественият цвят на хората и като го сменят, значи са се пребоядисали? Не може ли да са били боядисани в червено и после да са възстановили естествения си цвят? Съществува ли вариант много кадърни хора по онова време да са се пребоядисали в червено, за да не бъдат тъпкани и спирани в развитието си от по-некадърни от тях, които също са се пребоядисали в червено, защото по друг начин не могат да прокопсат и на десети ноември първите да са си хвърлили книжките и да са си възвърнали естествения цвят,а голяма част от вторите също да са си хвърлили книжките, за да се пребоядисат отново в актуални цветове, според сезона и модата. Аз познавам много такива и от първите и от вторите. Вторите продължават да се пребоядисват според случая.
01.11.2019 15:50

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети