Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Правителство на БСП и Радев ще доведе до национална катастрофа

Политика

Марешки: Правителство на БСП и Радев ще доведе до национална катастрофа

Марешки: Правителство на БСП и Радев ще доведе до национална катастрофа - Tribune.bg
Снимка:

„На никой не му трябват предсрочни изброи и правителство БСП и Румен Радев, което да ни вкара в нова национална катастрофа”. Това заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред NOVA.

„БСП няма капацитет да управлява държавата. Именно затова сега се опитваме да крепим стабилността", категоричен беte депутатът.

„От една страна, в момента промените в кабинета не ни харесват, от друга обаче, знаем, че това, което следва е много по-зловещо и разбиващо държавата ни. Затова се опитваме да се разграничаваме от едните, но път трябва да преодолеем заедно последиците от кризата”, каза още той.

„Подкрепихме думите на премиера, че нито една партия и нито една коалиция самостоятелно не е в състояние да се справи с икономическите последици от COVID-19. Разчетохме това като подадена ръка и търсене на по-широка подкрепа. Когато обаче се предложиха промените, те бяха недостатъчни. Правителството си остана някак самодостатъчно”, коментира Марешки.

„Протестите са справедливи, но те биха могли, ако успеят, да доведат до това, че други хора, които преди са били изхвърляни от протести заради некадърност, сега да се възползват от протестите на младите хора. Това са хора като Корнелия Нинова, Александър Томов, Мая Манолова и Христо Иванов”, посочи още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Пацо Браво, мъж!
"Аптекарска" прецизност на дозирането!
26.07.2020 11:49 / Отговор
кесо Е, това за поредната национална катастрофа до която ще доведе управлението на БКП/БСП с Румбата барабар си го знаем, но г-н Марешки не може да разбере, че българските избиратели твърдо са решени да поставят световен рекор по скоростно "настъпване на червени мотики", щот живота им е станал скучен и еднообразен де. Друго си е "вълнуващото преживяване" кога червените скакалци опоскат със скоростта на болида на Люис Хамилтън цялата държава и трябва да впрегнем цялото си въображение да изкарваме всеки идващ ден. Не можем да пропуснем такива "незабравими моменти" в тоя "скучен и еднообразен" живот я.
26.07.2020 12:17 / Отговор
Тартаковер Margi Draganova, ако успееш да ми обясниш как си преживяла времето на Виденов, когато за 1 месец си получавала 2 долара(равностойни днес под 4 лева), ще ти бъда безкрайно признателен. Във всеки свой коментар ще те цитирам, като един от най-прекрасните икономически и всемогъщи гении, родили се и живеели някога в България! Обясни, моля те, как се живее 1 месец с 4 лева, как се плащат консумативи, лекарства за пенсионерите, как се хранят и размножават младите, как изобщо се диша с 4 лева на месец?

Ако нямаш обяснение , или избягаш от отговор, значи си по-зле от простата кърджалийска пу-ка ! Защото непрекъснато слушам от приматите тук как, при Виденов са преживяли с 3-4 долара, но никой досега не даде смислено обяснение, защо четвърт век след него, още е жив.
26.07.2020 15:17 / Отговор
Петя Великова Обадете ми се и подробно ще Ви разкажа как съм преживяла този период!
26.07.2020 23:24
АСЕН ИЛИЕВ КАЗАХ АХМАКА ДА НАЗНАЧИ БРАТ МИ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КЕ НЕ ФА. АСЕН ОТ БИВОЛА ЗА ВЪНШЕН МИНИСТЪР , КОПЕЙКИН ЗА ВЪТРЕШЕН, А СЛАВИ ТРИФОНОВ ДА СИ ИЗБЕРЕ САМ РЕСОР. ТА КЪДЕ ВИЖДАШ Безполезни Слабоумни ПОМИЯРИ В ЦЕЛАТА СХЕМА?! :)
26.07.2020 20:33 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ...И НЕ СЪМ СПОМЕНАЛ ДУМАТА "ИЗБОРИ", :)
ЕДИНСТВЕНИЯТ ВИ ИЗБОР Е ЛЕКА И БЪРЗА ИЛИ ТРУДНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ ИСКАТЕ ПСЕТА БУЛГА-РАШКИ.
АКО ИСКАТЕ ПО-ЛЕКА, ПОЧВАЙТЕ ДА ЧИСТИТЕ КЕ НЕФА.
26.07.2020 20:36 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати