Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Радев да не обижда дясно мислещите хора

Политика

Марешки: Радев да не обижда дясно мислещите хора

Марешки: Радев да не обижда дясно мислещите хора - Tribune.bg
Снимка:

Страхът го кара да говори глупости, допълни още лидерът на партия ВОЛЯ

Радев за пореден път разделя обществото. Този човек така и не разбра, че ролята на един президент е да обединява, да гради мостове, а не да насъсква едни срещу други отделни групи българи“, заяви кандидат-президентът на ВОЛЯ Веселин Марешки. Коментарът му е по повод скандалните думи на Румен Радев от сутрешния митинг на БСП, на който той заяви, че ляво мислещите са почтените хора у нас.

Аз съм десен политик и бизнесмен. Ако не бях, нямаше да изградя успешни бизнеси, които подкрепят милиони българи всеки месец и които дават хляб на семействата на 4000 служители. Но Радев, който няма такива успехи и цял живот е чакал държавна заплата, няма как да го осъзнава. Дясно мислещи са всички предприемачи, собственици на малки и средни фирми - това са хората, които крепят икономиката ни. Лявата политика винаги е била консуматорска. Тя докара българите до 3 долара пенсии, до срив на банките, до стопени спестявания, до празни магазини, режим на тока, „бензинов туризъм“ в съседни държави, заради невиждана спекула с цените на горивата. Заради БСП винаги сме преживявали огромни кризи“, припомни още Марешки.

По думите му след решението на КС, че Радев е нарушил основния закон на България - Конституцията, „заиграването от страна на червения кандидат за президент с това кой е почтен и кой не, е цинизъм и дебелоочие.“

Доколкото знам Петков също е дясно мислещ. Излиза, че Радев определя него като непочтен. Нали бяха „братство на почтените“, какво стана?! Явно си връща на Петков, заради фалшивата декларация за гражданството. Сведоха кампанията на махленско ниво", каза още Марешки.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети