Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки се съмнявал, че побоят над продавач в Габрово е бил истински

Политика

Марешки се съмнявал, че побоят над продавач в Габрово е бил истински

Марешки се съмнявал, че побоят над продавач в Габрово е бил истински - Tribune.bg
Снимка:

Случаят е услуга на партии с позападнал рейтинг, смята лидерът на „Воля“

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки съобщи пред журналисти в Народното събрание, че побоят над продавача от тримата роми в Габрово според него бил инсцениран.

„Не може да си позволим за пореден път определени партии да употребяват българските граждани, отново да лъжат и да заблуждават българския народ. По всичко личи, че случката, събитието, доста драматично изкарано в лицето на всички медии в магазина в Габрово, е една поредна инсценировка“, каза Марешки.

Той определи това като действие на „партии с позападнал рейтинг“. 

„Ако се загледате в кадрите, които ни се показват за случилото се в магазина, какво виждаме, виждаме 7 минутна тежка битка на подхвърляне, мятане, тежък побой, от който после виждаме кадрите, където потърпевшият е с една лека цепнатина, тука на устната“, посочи лидерът на "Воля". За него това е невъзможно след един 7-минутен тежък побой.

Като анализира къдрите, той вижда много театралност.

„Това е нещото, което не са отчели, че ще стане и на практика тази справедлива реакция може да доведе до там, че заради насложени по места истински конфликти да се подпали държавата“, коментира той протестите. „Преди изборите се случва нещо такова, вдига се рейтингът на измислените патриоти“, оправда отказа си Марешки.

За него Европейските избори ще са показателят дали трябва да продължи този парламент.  „Ако управляващата коалиция има значително по-малко гласове от опозицията, задължително трябва да се отива на нови избори. Ако БСП бие с малко не мисля, че това е нещо, което би пуснало страната в хаос, защото БСП спечели президентските избори, но загуби парламентарните. Няма пълно равенство“, каза той.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Емил Интересна гледна точка. А на мен ми направи впечатление, че битият употребява изрази, характерни за цигани и затворници. Дали някой е проверявал миналото му?
13.04.2019 09:53 / Отговор
Ишме кадирова Човече ходи да подпише малко .Неси Едекватен ха хиии+
13.04.2019 16:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети