Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Майките от „Системата ни убива” на изборите заедно с „Изправи се България” на Мая Манолова

Политика

Майките от „Системата ни убива” на изборите заедно с „Изправи се България” на Мая Манолова

Майките от Системата ни убива на изборите заедно с Изправи се България на Мая Манолова - Tribune.bg
Снимка:

Майките на деца с увреждания от Националната гражданска инициатива „Системата ни убива” обявиха, че ще се явят на парламентарните избори като гражданска квота в листите на партията на Мая Манолова „Изправи се България”.

Те обясниха, че причината да изберат Манолова е, защото тя винаги е била до тях, не ги е изоставила, „дори и когато се разграничихме от нейната партия”, обясни Нели Димитрова. Вера Иванова каза, че не са се явили на предишните избори с формацията на Мая Манолова заради участието на Отровното трио в коалицията.

„Ще отворим нашите листи за хора с каузи и в най-тежката лидерска битка в 25 МИР - София би било справедливо листата да оглави Вера Иванова”, съобщи председателят на „Изправи се България” Мая Манолова. Тя посочи, че това са истински, смели жени, бойци. Заедно с тях ще станем един силен отбор от биткаджии и най-накрая ще се преборим за закона за личната помощ, коментира Манолова, цитирана в БТА.

В началото на седмицата от „Системата ни убива” обявиха, че ще участва в предсрочните избори за народни представители като гражданска квота в листите на политическа партия, която тогава не назоваха. Тогава те премахнаха палатката им пред бившия Партиен дом и заявиха, че протестът им от паветата отвън ще бъде пренесен вътре в парламента.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати