Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мъжът на Бориславова счита, че е „елитът на нацията“, очаквал всички в НС да са така

Политика

Мъжът на Бориславова счита, че е „елитът на нацията“, очаквал всички в НС да са така

Мъжът на Бориславова счита, че е елитът на нацията, очаквал всички в НС да са така - Tribune.bg
Снимка:

Иванов беше напълно неизвестен преди да го направят зам.-председател на парламента

„Очаквах да видя в Народното събрание елита на нацията“, обяви пред БНТ  зам.-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов.

По думите му много често се нарушават процедури в парламента. „Често съм бил свидетел на неетично и неморално поведение“, добави Иванов.

Петков на крака в НС, за да каже хубави думи за мъжа на Лена Бориславова

Той е по-популярен като мъжът в живота на „дясната ръка“ на премиера Кирил Петков – Лена Бориславова. За личната му биография се знае малко – роден в Ямбол през 1986 г., завършил право в СУ, няколко години работил като адвокатски сътрудник, а после става и член на Софийска адвокатска колегия, но не успява да се наложи като име в правото и цялостно не беше популярен преди ПП да го изстрелят във върховете на държавното управление преди половин година.

„Коалицията е единна и в трудните моменти се активизира, заема важни решения за страната. „Продължаваме промяната“ играе ролята на обединител на всички идеи, чрез диалог се търсят компромисни решения, аргументите надделяват над червените линии. Имаме ясен фокус и ясно поставени задачи. Никоя от формациите не иска предсрочни избори. Коалиционното споразумение е точно програма“, заяви още Мирослав Иванов в едно от редките си интервюта.


Топ новини

виж още
Актуална тема