Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Медведев, Рубин и Вучич също поздравиха Борисов

Политика

Медведев, Рубин и Вучич също поздравиха Борисов

Медведев, Рубин и Вучич също поздравиха Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Пожелават му здраве и още успехи

Поздравления за рождения си ден премиерът Бойко Борисов получи и от руския си колега Дмитрий Медведев, от посланика на САЩ Ерик Рубин, както и от сръбския президент Александър Вучич.

„Уважаеми г-н министър-председател, от името на правителството на Руската Федерация и от мое име ви поздравявам по случай 60-годишнината! Бих искал да отбележа особено Вашата последователна позиция в подкрепа на развитието на приятелските отношения, свързващи Русия и България", пише Медведев на Борисов, съобщава „24 часа“. И изразява надежда за по-нататъшното укрепване на търговско-икономическото и инвестиционното взаимодействие, за успешна реализация на перспективните проекти и инициативи в енергетиката, промишлеността, инфраструктурата, науката, образованието, културата и други сфери".

Поздравителен адрес до премиера Борисов изпрати и посланикът на САЩ Ерик Рубин.

„Скъпи Бойко, честит рожден ден! Като премиер и лидер трябва да си горд с всичко, което си постигнал и с цялата работа, която си свършил в услуга на страната си", пише дипломат номер 1 на Вашингтон у нас. „Международните ти партньори и колеги оценяват също силното ти лидерство. Благодаря още веднъж за отличното ни сътрудничество", подчертава посланик Рубин. И пожелава на премиера Борисов крепно здраве, лично щастие и още успехи във всички бъдещи усилия.

„Драги приятелю, моля приемете искрените ми поздравления по случай рождения Ви ден заедно с най-добрите ми пожелания за крепко здраве и лично щастие, както и за много успехи в отговорния Ви пост за благото на България и всички нейни граждани“, пише до премиера Борисов сръбският президент Александър Вучич.

По-рано и германският канцлер Ангела Меркел поздрави Борисов по повод рождения му ден.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети