Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Миков за оставането на Нинова начело на БСП: Подигравка с морала и нормалността

Политика

Миков за оставането на Нинова начело на БСП: Подигравка с морала и нормалността

Миков за оставането на Нинова начело на БСП: Подигравка с морала и нормалността - Tribune.bg
Снимка:

„Това е подигравка с морала, с човешкото разбиране за нормалността, не само в политиката,“ това заяви пред БТВ бившият председател на БСП Михаил Миков, който обяви, че напуска партията, след като Конгресът не прие оставката на председателя Корнелия Нинова.

„Партията беше овладяна от един едноличен организационен механизъм“, заяви Миков и допълни „Аргументи, че сега не е моментът за смяна на Нинова, слушаме от години и виждаме какъв е резултатът.“

По думите на Миков става въпрос за голямо разминаване между действителността, разбиранията на левите хора и разбиранията на хората в левицата.

„ Не става въпрос за несъгласие с лидера, тези несъгласия съм ги заявявал публично, става въпрос за усещане за дълбоко разбиване на моето усещане за БСП, на разбиване на усещането на хиляди граждани как функционира БСП. Това вече не е партия на идейна основа, това е една група от хора, която се опитва да запази някакво статукво“, обясни още той.

Михов е категоричен, че БСП е изгубило  моралното право да бъде доминиращата сила в лявото, както и да бъде центърът в лявото.

„Проблемът не е с председателите, проблемът е, че членовете си отидоха“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати