Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Милко Калайджиев: Ако ме изберат за кмет, бръсна мустака на площада

Политика

Милко Калайджиев: Ако ме изберат за кмет, бръсна мустака на площада

Снимка:

Фолк идолът и кандидат за кмет на родния Свиленград Милко Калайджиев също влезе в кампания с гръмко предизборно обещание. Вместо да котка електората с детски площадки и асфалтирани улици обаче, Бай Милко даде по-интимна клетва – ритуално да обръсне мустака си на градския площад, ако бъде избран, съобщава Lupa.bg.

„Въпросът е символен. С този жест искам да покажа, че най-важното за един градоначалник е да се научи да жертва първо личното си удобство“, сподели ни мустак №1 в родната музика.

Изпълнителят, който другата седмица става на достолепните 68 години, лично се е заел с кампанията си и неуморно привлича симпатизанти така, както най-добре умее – с песни и танци.

В интерес на истината Калайджиев вече веднъж е посягал публично на гъстата, мъжкарска украса под носа си при участието в „Като две капки вода” преди няколко месеца. За да може да влезе в образите възможно най-точно, той обръсна знаменития си черен мустак. Всички мъже във формата направиха същото, но жертвата на Милко беше най-емблематична.

Попфолк певецът беше номиниран за кмет на Свиленград по предложение на общинската организация на ДПС и е утвърден от областния съвет на партията.  


Коментари (1)

Това просто не е истина Господи, моля те дай им знак на тези михлюзи да се прииберат в къщи и да си гледат децата, ама много станахте, бе боклуци...
18.09.2019 15:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още