Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Министерството на отбраната започна да разпродава имоти

Политика

Министерството на отбраната започна да разпродава имоти

Министерството на отбраната започна да разпродава имоти - Tribune.bg
Снимка:

Терен с площ 153 дка в местността Кокалу край Несебър, обозначен като „брегова батарея“, вади на търг Министерството на отбраната с аргумента, че съоръжението е с отпаднала за отбраната ни необходимост.

Публичните книжа показват, че процедурата за продажбата трябва да започне до 30 май т.г. В сайтовете за недвижими имоти могат да се намерят няколко оферти в същата местност, като за един от тях -с площ 730 кв. м, е посочена цена от  80 000 евро, съобщава “Монитор“-

Списъкът с непотребните и нарочени за продажба имоти на МО включва 100 обекта, сред тях са две запасни летища в района на Бяла Слатина, два автодрума в района на Балчик, три мобилизационни бази край селата Троян/Симеоновградско/, Християново и Калояновец /Старозагорско/.

Включени са и няколко обекта с внушителни размери от по близо 200 дка в различни региони, като най-голям е в землището на монтанското село Габровница /468 дка/, посочен като незастроен район.

През втората половина на годината предстои да бъдат продадени 4 обекта /магазини/ в столичните квартали "Люлин", "Полигона" и "Обеля", показва прегледът на списъка.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати