Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маринов: Причината за трагедията днес е в престъпното безхаберие на политическото ръководство на МВР

Политика

Маринов: Причината за трагедията днес е в престъпното безхаберие на политическото ръководство на МВР

Маринов: Причината за трагедията днес е в престъпното безхаберие на политическото ръководство на МВР - Tribune.bg
Снимка:

"Причината за трагедията днес е в престъпното безхаберие на политическото ръководство на МВР". Това написа в своя профил във Фейсбук бившият вътрешен министър Младен Маринов по повод трагичния инцидент тази сутрин, при който при изпълнение на служебните си задължения в Бургас загинаха двама полицаи.

„Тази сутрин около 5 часа в Бургас са загинали двама млади полицаи от местното Първо районно управление. След полицейско преследване, автобус, претъпкан с мигранти, буквално е смазал патрулната кола на бургаската полиция заедно с двамата колеги“, пише Маринов.

„През последните дни и месеци случаите с незаконни мигранти са почти ежедневие на територията на дирекцията на МВР в Бургас. А причината за трагедията днес е в престъпното безхаберие на политическото ръководство на МВР начело с бившия министър Бойко Рашков, които повече от година не предприеха никакви адекватни мерки за овладяване на засилващия се мигрантски натиск върху южната граница на България“, посочва той.

„Въпреки многократните ни въпроси и предупреждения за мигрантската вълна, както в пленарната зала на парламента, така и във вътрешната комисия, Рашков и приближените му предпочитаха да се занимават с незаконни арести и преследване на политическите си противници, а не със същинската им дейност, вменена им от Конституцията и закона – да защитават и гарантират живота на българските граждани и на служителите на МВР“, отбелязва бившият депутат от ГЕРБ.

„Съболезнования на роднините и близките на колегите.

Дълбок поклон пред паметта на двете момчета от полицията в Бургас, загинали при изпълнение на служебния си дълг!“, отдава почит на загиналите млади полицаи Младен Маринов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети