Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Младежи ГЕРБ с форум срещу фалшивите новини

Политика

Младежи ГЕРБ с форум срещу фалшивите новини

Над 100 членове на младежи ГЕРБ от областите Враца, Видин и Монтана участват във форум, посветен на борбата с фалшивите новини. Двудневното събитие бе открито в Градската концертна зала от своеобразния домакин – народния представител и областен ръководител на младежите във Враца Мартин Харизанов и лидера на националната организация Георг Георгиев.

„Честит празник на ГЕРБ и честит празник на г-н Бойко Борисов. Днес сме се събрали на национална академия на младежи ГЕРБ по една тема, която изключително много вълнува нашето общество. Тя е „Фалшиви новини – атентат срещу истината“. Като млад човек, който живее тук, моята кауза е развитието на Северозапада. Убеден съм, че всички заедно в тази зала ще се борим докрай, за да може той да застане там, където му е мястото. Благодаря ви, че сте тук“, заяви при откриването народният представител Мартин Харизанов.

„Честит празник на нашата партия, която вече 16 години прави България по-добро място за живот. Благодаря на нашите домакини от Враца, че за втори път приемат наш форум, на който да поговорим не само за фалшивите новини, но и за тези, които ги произвеждат срещу нас. Трябва да променим тази отровена атмосфера в нашето общество“, заяви лидерът на младежи ГЕРБ Георг Георгиев.

„Приятели, добри дошли във Враца. Тази сутрин видях една снимка, на която сме с Цецо Паунов преди 16 години искахме да направим обединение на европейско мислещите хора. Мнозинството още сме част от този екип и усилията си заслужаваха, защото направихме много за държавата ни. Аз не чета фалшиви новини. На този форум има млади хора, които ще поемат отговорността за управлението на своите градове, общини и тази академия е много ценна за това как хората ни чуват. Смисълът в политиката е да градиш и нека да създаваме тук своите семейства, градове, общини, а и държава. Ще живеем така, както си го направим ние и то с отговорност за децата и родителите си“, заяви от своя страна кметът на Враца Калин Камен.

Приветствие към форума отправиха още народните представители Петя Аврамова, Росица Кирова и Ирена Димова, както и областните координатори Красен Кръстев и Александър Матеев.

Лектори на форума са Харалан Александров, Любчо Нешков, Росен Йорданов и Флориан Хартлеб, а събитието се организира с подкрепата на фондация „Ханс Зайдел“. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати