Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Младежи от ГЕРБ го удариха на смях: Да, изкупихме бензина, пълнихме бидони от кисело зеле

Политика

Младежи от ГЕРБ го удариха на смях: Да, изкупихме бензина, пълнихме бидони от кисело зеле

„Има една арабска поговорка: Преди да кажеш нещо, бъди убеден, че не е било по-добре да замълчиш. Да си най-овластената фигура в държавата и да не можеш да се справиш, е безпомощност. Но да виниш другите, е дъно“.

Това заяви на брифинг в централата на ГЕРБ Томислав Дончев.

Петков с дълбока конспирация: Младежи от ГЕРБ направили опашките за бензин

Той се пошегува, че не е младеж от ГЕРБ, но се надява да влезе някой ден.

Шеговитият тон беше продължен и от младежи от партията, които „поеха вината“ и набързо направиха „разтърсващи признания“, че те са изкупили бензина, пълнили коли, мотори, буркани, бидони и качета с кисело зеле.

„Казвам се Николай и признавам, че ние организирахме младежите от страната да изкупят бензина и предизвикахме кризата с цената на горивата. Напълнихме всичко, което имахме: бидони, качета с кисело зеле, комбайни, камиони, коли, мотопеди. Аз имах проблем с дядо ми, защото се скарахме. Изсипах нашия бидон с кисело зеле и го напълних с бензин! Обаче нашият министър-председател се оказа всевиждащ ястреб и ни разкри“, пошегува се той.

„След обстоен анализ сформирахме работна група от младежи ГЕРБ, която следи всички наши членове да държат включени всичките си електроуреди. Настояваме да са включени печки, духалки, бойлери, ютии! Така успяхме да предизвикаме и кризата с тока“, каза друг член на организацията.

„Здравейте, казвам се Божидара. Имаме още един грях, ние изпратихме Георги Свиленски на Шипка, за да освирка Кирил Петков“, обяви тя.

А за финал, Томислав Дончев изрази надежда да не се появи Бойко Рашков, който да арестува цялата младежка структура на партията.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети