Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Младежкото БСП с неясен отговор на въпросите за местния лидер, карал 300 км/ч

Политика

Младежкото БСП с неясен отговор на въпросите за местния лидер, карал 300 км/ч

Младежкото БСП с неясен отговор на въпросите за местния лидер, карал 300 км/ч - Tribune.bg
Снимка:

Изпращаме сигнала до компетентните органи, заяви Георг Георгиев

„Без коментар, “отговорите” на поставените от нас въпроси относно публикуваните по-рано днес кадри, на които има изказани твърдения, че се вижда как председателят на МО на БСП в Казанлък шофира с 300 км/час. Въпросът за морала и “реакциите” на организацията, към която принадлежи Георги Михов оставям на аудиторията.“ Това написа председателят на МГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев във Фейсбук. И увери, че въпросът ще бъде отнесен към компетентните органи по надлежния ред.

Младежкото БСП не отговори конкретно на поставените по-рано въпроси. „Във връзка с поставените от Вас въпроси относно видео съдържание с Георги Михов - председател на МО в БСП - Казанлък, заявявам, като човек, гражданин и председател на МО в БСП дълбокото си убеждение, че всеки трябва да спазва законите на страната в това число и Закона за движение по пътищата. Всеки човек трябва да бъде в състояние да носи отговорност както за собственото си поведение и сигурност, така и за сигурността на пътниците в превозното средство и всички участници в движението. Искам и да припомня, че други са органите в държавата, които могат да констатират кой шофира, какви са съответните нарушения, както и какви мерки трябва да бъдат предприети.“ Това е отговорът на Николай Бериевски, председател на младежката организация на БСП.

А поставените въпроси бяха:

Във връзка с по-рано днес разпространеното чрез медии и социални мрежи видео как председателят на МО на БСП в Казанлък, Георги Михов, шофира автомобил с абсолютно недопустима скорост, застрашавайки живота както на намиращите се вътре в превозното средство, но така също и на околните, ние от МГЕРБ задаваме следните въпроси и търсим техните отговори:

1. Потърси ли ръководството на МО на БСП, в лицето на председателя Николай Бериевски, отговорност на своя регионален лидер за демонстрираното поведение?

2. Уведомено ли е централното ръководство на БСП за постъпката на своя младежки лидер?

3. БСП и МО на БСП ще се разграничат ли от постъпката на Георги Михов като го отстранят от така заемания висок партиен пост, ако данните за извършеното от него се потвърдят?

4. Ако видяното в клипа е истина и младежки лидер, който трябва да дава пример с поведението си, си позволява да шофира с 300 км/час, всъщност това ли е урокът по висок морал, който младите получават в БСП и нейното младежко обединение? 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати