Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мрежата към Трифонов: Слави, кажи нещо за Спецов и фонд „Земеделие“

Политика

Мрежата към Трифонов: Слави, кажи нещо за Спецов и фонд „Земеделие“

Мрежата към Трифонов: Слави, кажи нещо за Спецов и фонд Земеделие - Tribune.bg
Снимка:

Бурни коментари предизвика пост на Станислав Трифонов в личната му фейсбук страница. Лидерът на „Има такъв народ“ този път реши да рекламира пицария на столичната ул. „Раковска“. По думите му, там били най-вкусните пици.

Сценаристите на Слави: Пиците на Раковска били най-вкусни

Това предизвика и противоречиви коментари в социалната мрежа, като част от потребителите го призовават да каже мнението си за директора на НАП Румен Спецов, който нашумя в публичното пространство с имотните си сделки и скандалът от последните дни, свързан с фонд „Земеделие“. Други са на мнение, че държава не се управлява само с постове във фейсбук.

Ето и част от коментарите под публикацията на Станислав Трифонов:

„Славчо, кажи нещо за фонд „Земеделие“, за назначенията на коалицията, която подкрепяш. Всички министри са в кабеларката ти. ГЕРБ нали вече ги няма“.

„Слави Трифонов обяви, че ще бъде новият премиер на България! Господ да ни е на помощ“.

„Слави, много ти знае устата, но само във фейсбук! И ти си един от многото хора в България-говорим много, ама само във фейсбук, иначе ни няма никакви. Вече се чудя, защо съм гласувал за теб, след като не искаш да носиш отговорност“.

„Това не са слова на Славчо. Някой му пише постовете. Това е проблемът с тази партия-всичко е тайно, скрито-покрито, не се знае кой дърпа конците“.

„Ти кажи, защо се движиш с брониран джип и девет човека охрана?“

„От фейсбук ли се опитвате да ръководите? Просто уникално!“

„Слави от фейсбук не се управлява държава… Един истински мъжкар би отишъл в парламента и да изхвърли боклука както се пееше в една песен на времето (май от теб)


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети