Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мустафа Карадайъ: Готови сме на диалог в името на гражданите

Политика

Мустафа Карадайъ: Готови сме на диалог в името на гражданите

Мустафа Карадайъ: Готови сме на диалог в името на гражданите - Tribune.bg
Снимка:

„Очакваше се и нямаше никакви предпоставки да е друго и днес е факт, изборния резултат въведе почти сходна структура на предходните четири парламента. Избирателите независимо, че гласуват за различни политически сили са обединени, че нито една политическа формация не трябва да управлява самостоятелно. Ние от ДПС приехме предсрочните избори като възможност за диалог с избирателите, политическите партии и за бъдещето на страната“. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той отчете, че все още има политически партии, които занимават обществото със собствените си проблеми и несъстоятелна критика към опонентите си.

„Нужно е честно и отговорно всеки да очертае политиките и приоритети си. Да е за достойното евроатлантическо бъдеще на България“, отчете той и допълни, че е необходимо да се залага на срещи пред камери, не рейтинга, а подобряването живота на хората ще е резултатът за успех.

Това според Карадайъ може да стане като се надскочи партийното его и приоритетите на държавата да е дневен ред на политиците и с общи усилия да се изведе страната от кризите.

„Ние от ДПС винаги сме били честни пред себе си, избиратеите и обществото. Готови сме на диалог в името на гражданите. Пред собствените си партийни интереси поставяме тези на държавата“, отчете още Карадайъ и допълни, че мнозинството от българските граждани не искат нови предсрочни избори.

Лидерът на ДПС призова за разум, отговорност и диалог всички парламентарно представени партии.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети