Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мустафа Карадайъ на 3 март: Да дадем обет да пазим България мирна и свободна

Политика

Мустафа Карадайъ на 3 март: Да дадем обет да пазим България мирна и свободна

Мустафа Карадайъ на 3 март: Да дадем обет да пазим България мирна и свободна - Tribune.bg
Снимка:

Нека предадем и на бъдещите поколения завета да пазят Свободата, да обичат Родината и да строят с разум и сърце, отговорно и вдъхновено своя по-добър и по-красив свят, за да бъде и пребъде България! Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в поздрава си по повод националния празник 3 март.

Той, евродепутатът Искра Михайлова, зам.-председател на групата „Обнови Европа” в Европарламента, зам.-председателят на Движението Йордан Цонев и лидера на Младежко ДПС Сезгин Мехмед присъстваха на тържествената церемония по издигането на българското знаме пред Паметника на незнайния войн в София.

Прекланяйки глава пред саможертвата и подвига на хилядите герои, които направиха възможна Свободата, ние трябва да дадем този така нужен днес обет да пазим България мирна и свободна и да й отредим достойно място в европейското семейство, призова Карадайъ.

Ето цялото послание на Мустафа Карадайъ за 3 март:

Днес, когато отбелязваме 145 години от Освобождението, ние отново преосмисляме свободата като ценност. Свободата е символ на достойнство и е наша обща отговорност пред бъдещето. Днес, когато близо до нас се води война и хора биват убивани, свободата и мирът отново се осъзнават както основни ценности. И само с обща воля и общи усилия можем да ги защитим.

Днешният ден е повод за размисъл. Ден, който призовава да бъдем единни, за да имаме достойно бъдеще.

Прекланяйки глава пред саможертвата и подвига на хилядите герои, които направиха възможна Свободата, ние трябва да дадем този така нужен днес обет да пазим България мирна и свободна и да й отредим достойно място в европейското семейство. Нека предадем и на бъдещите поколения завета да пазят Свободата, да обичат Родината и да строят с разум и сърце, отговорно и вдъхновено своя по-добър и по-красив свят, за да бъде и пребъде България! Честит празник!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети