Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Мутри вън” искат дарения

Политика

„Мутри вън” искат дарения

Мутри вън искат дарения - Tribune.bg
Снимка:

На местните избори дарители на Манолова бяха главно партията на Кунева и... мъжът ѝ

Новата коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ публикува апел да им се даряват пари във Фейсбук.

„В отговор на получените множество запитвания от хора, желаещи да ни подкрепят в предизборната кампания, предоставяме дарителската банкова сметка, регистрирана в ЦИК, за обслужване на предизборна кампания“, съобщават на страницата си „Отровното трио“, които момента иначе са двама.

„Посочената сметка е единственият законен начин да получим помощ, за да оповестим нашите искания и нашите политически цели по време на предизборната кампания. Зад нас сте само вие! Благодарим ви предварително!“, пишат Бабикян и Хаджигенов.

Двамата от „трио“-то не са участвали на предишен вот. Мая Манолова обаче – макар и след дълго закъснение, имаше любопитен отчет за кампанията си на местния вот. Тя тогава съобщи че е използвала 190 хил. лв. за кампанията – с 34 хил. лв. повече от Йорданка Фандъкова.

Основни дарители на Манолова бяха Димитър Делчев и Бисер Стоянов Манолов от Движение „България на гражданите”, съпругът ѝ Ангел Найденов и бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов.


Коментари (10)

Бай Гроздан Тука съм им приготвил едно голямо дарение! Да идват бързо, преди да съм пуснал водата, че не се издържа!
16.02.2021 19:20 / Отговор
:) Какъв абсурд, куневистите - най-големите мазници и ламтящи за власт , тези, които целуваха ръка на съветската мутра Борисов, затвориха си очите след като Борисов, Пеевски,ГЕРБ, ДПС,БСП,АБВ,Оп бламираха съдебната реформа, за която РБ влязоха в парламента, които бяха унижавани и въпреки това останаха на власт, сега се правят на борци срещу мафията. Това не знам кой може да им повярва на тези смешници, освен някой с ограничен мозък, като този на троловете и неграмотните овце на ГЕРБ, БСП , Трифонов, Марешки и подобните на тях.
16.02.2021 19:36
Мимето РБ влязоха в парламента с трик, за да си уредят живота, за да кадруват и с намерението да контролират Борисов! Не им се получи и се разпаднаха! После бяха Нова република, а сега са ДБ, но другото не се е променило! Обичат общите пари да са техни и те да раздават порции! Всички искат като Доган, а някои казват, че Ристю е новият Пеевски! Те никога няма да бъдат управляващи! Битката им е да са златен пръст, да изтъргуват и осребрят парламентарните си постове! Едва ли ще стане точно така, но надеждата умира последна!
16.02.2021 21:50
:) Много злобичка "Мимето". Приятелски съвет - не си го изкарвай на другите, че си мутропоклонник, на един крадлив и прост еднокнижник. :)
17.02.2021 08:57
до :) Ако ти беше относително нормален, дали би симпатизираш на подобна сбирщина от високомерни отрепки, м?
17.02.2021 17:39
ЖАЛКИ МЪРЗЕЛИВИ ТАРИКАТИ................ ТЪРСЯТ.................... БАЛЪЦИ/ЖЪЛТИ КНИЖКИ... ТЕ СА....... НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР.......
16.02.2021 19:22 / Отговор
ЩО МА МАЙЧЕ ИЗПАПКАХТЕ ЛИ ТУЙ ЩО ВИ ИЗПРАТИ ДУБАЕЦА?
АМИ СЕГА СИ СЪБЕРЕТЕ ПОМЕЖДУСИ , НЕМА ГЛУПАВИ.
КЪДЕ СТЕ ТРЪГНЛИ,ЗА ПАРЛАМЕНТА ГОЛИ И БОСИ ЗА ДА ЛАПАТЕ?
16.02.2021 20:01 / Отговор
Ей сега ще им даря 50 стотинки за тоалетна. Ако е повече - да си доплащат...
16.02.2021 20:01 / Отговор
КАТО ГИ ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА КАКВИ СА ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ, ЗА КЪДЕ СА
ТРЪГНАЛИ? И ТО БЕЗ ПАРИ. ЗВЪНЕТЕ ДО ДУБАЙ!!!
16.02.2021 21:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати