Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Мутри вън” искат дарения

Политика

„Мутри вън” искат дарения

Мутри вън искат дарения - Tribune.bg
Снимка:

На местните избори дарители на Манолова бяха главно партията на Кунева и... мъжът ѝ

Новата коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ публикува апел да им се даряват пари във Фейсбук.

„В отговор на получените множество запитвания от хора, желаещи да ни подкрепят в предизборната кампания, предоставяме дарителската банкова сметка, регистрирана в ЦИК, за обслужване на предизборна кампания“, съобщават на страницата си „Отровното трио“, които момента иначе са двама.

„Посочената сметка е единственият законен начин да получим помощ, за да оповестим нашите искания и нашите политически цели по време на предизборната кампания. Зад нас сте само вие! Благодарим ви предварително!“, пишат Бабикян и Хаджигенов.

Двамата от „трио“-то не са участвали на предишен вот. Мая Манолова обаче – макар и след дълго закъснение, имаше любопитен отчет за кампанията си на местния вот. Тя тогава съобщи че е използвала 190 хил. лв. за кампанията – с 34 хил. лв. повече от Йорданка Фандъкова.

Основни дарители на Манолова бяха Димитър Делчев и Бисер Стоянов Манолов от Движение „България на гражданите”, съпругът ѝ Ангел Найденов и бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Бай Гроздан Тука съм им приготвил едно голямо дарение! Да идват бързо, преди да съм пуснал водата, че не се издържа!
16.02.2021 19:20 / Отговор
:) Какъв абсурд, куневистите - най-големите мазници и ламтящи за власт , тези, които целуваха ръка на съветската мутра Борисов, затвориха си очите след като Борисов, Пеевски,ГЕРБ, ДПС,БСП,АБВ,Оп бламираха съдебната реформа, за която РБ влязоха в парламента, които бяха унижавани и въпреки това останаха на власт, сега се правят на борци срещу мафията. Това не знам кой може да им повярва на тези смешници, освен някой с ограничен мозък, като този на троловете и неграмотните овце на ГЕРБ, БСП , Трифонов, Марешки и подобните на тях.
16.02.2021 19:36
Мимето РБ влязоха в парламента с трик, за да си уредят живота, за да кадруват и с намерението да контролират Борисов! Не им се получи и се разпаднаха! После бяха Нова република, а сега са ДБ, но другото не се е променило! Обичат общите пари да са техни и те да раздават порции! Всички искат като Доган, а някои казват, че Ристю е новият Пеевски! Те никога няма да бъдат управляващи! Битката им е да са златен пръст, да изтъргуват и осребрят парламентарните си постове! Едва ли ще стане точно така, но надеждата умира последна!
16.02.2021 21:50
:) Много злобичка "Мимето". Приятелски съвет - не си го изкарвай на другите, че си мутропоклонник, на един крадлив и прост еднокнижник. :)
17.02.2021 08:57
до :) Ако ти беше относително нормален, дали би симпатизираш на подобна сбирщина от високомерни отрепки, м?
17.02.2021 17:39
ЖАЛКИ МЪРЗЕЛИВИ ТАРИКАТИ................ ТЪРСЯТ.................... БАЛЪЦИ/ЖЪЛТИ КНИЖКИ... ТЕ СА....... НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР.......
16.02.2021 19:22 / Отговор
ЩО МА МАЙЧЕ ИЗПАПКАХТЕ ЛИ ТУЙ ЩО ВИ ИЗПРАТИ ДУБАЕЦА?
АМИ СЕГА СИ СЪБЕРЕТЕ ПОМЕЖДУСИ , НЕМА ГЛУПАВИ.
КЪДЕ СТЕ ТРЪГНЛИ,ЗА ПАРЛАМЕНТА ГОЛИ И БОСИ ЗА ДА ЛАПАТЕ?
16.02.2021 20:01 / Отговор
Ей сега ще им даря 50 стотинки за тоалетна. Ако е повече - да си доплащат...
16.02.2021 20:01 / Отговор
КАТО ГИ ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА КАКВИ СА ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ, ЗА КЪДЕ СА
ТРЪГНАЛИ? И ТО БЕЗ ПАРИ. ЗВЪНЕТЕ ДО ДУБАЙ!!!
16.02.2021 21:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети