Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Мутри, вън!“ се регистрираха в ЦИК

Политика

„Мутри, вън!“ се регистрираха в ЦИК

Мутри, вън! се регистрираха в ЦИК - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и Отровното трио се регистрираха в Централната избирателна комисия за предстоящите парламентарни избори. Тъй като нито едната от двете организации не е партия, регистрацията става през няколко „бутикови“ партии – бившите „десни“ Движение България на гражданите (основани от Меглена Кунева, която обаче ги напусна), „Движение 21“ на Татяна Дончева и Единната народна партия на Мария Капон.

Все още не е ясно дали скандалното име „Изправи се! Мутри вън!“ ще бъде допуснато от ЦИК. „Авторите“ му Манолова и „отровните“ Хаджигенов и Арман Бабикян още при обявяването обясниха, че очакват да бъда спряно, затова имали и резервен вариант. Те не скриха, че очакват отказ, който да им позволи да се обявят за репресирани.

Хаджигенов каза, че очаква всичко от Комисията. „Имайки предвид, че ГЕРБ държат ЦИК вероятно ще ни спънат “, заяви той. „Всеки отказ да бъдем регистрирани под названието „Изправи се! Мутри вън“ ще бъде произвол. Ще бъде политическа разправа и поръчка на ЦИК срещу „Изправи се“, „Отровното трио“ и гражданите“, коментира и Мая Манолова тогава.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Станиш Сергеевич Здравейте, циркаджии!
09.02.2021 09:58 / Отговор
Stefan Регистрираха се. И излязоха. ВЪН.

Сега да напуснат и града и си основат дивна селска република в заблатена местност, където да си наливат взаимно лимонада колко са умни и красиви. То, като няма критерий, жабите се имат за красиви.
09.02.2021 10:08 / Отговор
Стефан Христов Че то има ли по-големи мутри от тия на снимката?!...
09.02.2021 10:22 / Отговор
Българин Като го гледам ми се повръща и ме отвръщат! Трябва наистина да си много паднал ниско и да не обичаш България за да гласуваш за такива ....
09.02.2021 11:01 / Отговор
bullsheet Дубаеца регистрира партия, сега и тези несретници. Цветан Василев какво чака? А братя Галеви? В последствие могат да се обедият в единен блок ККК - Коалиция на Криминалите и Кукувиците.
09.02.2021 11:01 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати