Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На Бузлуджа продават Корнелия и Сталин за левче

Политика

На Бузлуджа продават Корнелия и Сталин за левче

На Бузлуджа продават Корнелия и Сталин за левче - Tribune.bg
Снимка:

Магнити и чаши с лика на соцлидерката се мъдрят до образите на комунистическите диктатори

Магнити и чаши с образа на лидера на БСП Корнелия Нинова са на път да засенчат традиционните кебапчета и кюфтета, които радват участниците на събора на левицата на Бузлуджа, предава Lupa.bg.

Куриозното в случая обаче е, че сувенирите с лика на Корнелия Нинова стоят редом до такива с лицето на най-големия комунистически тоталитарен диктатор и сатрап Йосиф Сталин.

Магнит с образа на Нинова се предлага за 1,50 лева. Предприемчиви търговци обаче примамват с промоция и ако се пазарите може да си „купите“ Нинова за левче.

Между 1 и 2 лева струват и магнитите със Сталин, Тодор Живков и Владимир Путин. Цената на магнитите с вождовете тази година е паднала наполовина, тъй като през 2018-та те са се предлагали за 4 лева.

По-заможните почитатели на червената шефка може пък да си пият кафето или чая, докато се наслаждават на образа ѝ, ако си купят чаша с лика ѝ за 5 лева. Също толкова струват и чашите с Тато и с руския президент.

Беловласите социалисти, които си падат по твърдата ръка и копнеят за комунизма може да се сдобият и с магнити с изображенията на повечето комунистически лидери от недалечното минало като полския лидер ген. Войчех Ярузелски, въвел военно положение в страната, за да ограничи в началото на 80-те години протестите на популярния синдикат „Солидарност“.

Любопитното е, че Сталин, Тато и Ярузелски са по-купувани от иконите магнити с образите на Христос, Богородица, Свети Георги, Свети Никола, Свети Мина и Света Петка, които също се предлагат на червения събор.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, Бузлуджа

Коментари (1)

ИСТИНАТА Присъстващите на Бузлуджа са си робско племе, свикнали други да управляват собственият им живот, неспособни сами да го управляват. Моите почитания към възрастните, но на комунистическият събор някой сети ли се да попита "КОИ ФАЛИРАХА И РАЗГРАБИХА ДЪРЖАВАТА; КОИ ОТКРАДНАХА ПЕНСИОННИЯТ ФОНД; ЗА БАНКОВИЯТ ФАЛИТ, КТБ; КОИ ЗАБОГАТЯХА ОТ МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ?". Как не се срамувате от себе си? Вечно искащи и плачещи за тези, които ви ограбиха? Срам и позор за ИМПЕКСОВА с българска носия и мечтаеща за Русия, но синът си е уредила в САЩ. ТОВА НИЩО ЛИ НЕ ВИ ГОВОРИ? СЪС СИГУРНОСТ И ТЯ САМАТА НЕ ВЯРВА В ДУМИТЕ СИ, НО НЕГРАМОТНОТО ПЛЕМЕ НЕ УМЕЕ ДА ЧЕТЕ М/ДУ РЕДОВЕТЕ! НИКОГА КРАДЛИВАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ШАЙКА В Б-Я! ХАРЕСВА ЛИ ВИ ИЛИ НЕ, НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ББ Б-Я ТРЪГНА ПО ПРАВИЛНИЯТ ПЪТ. 70 Г. КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАЛИТИ И РАЗГРАБВАНИЯ СТИГАТ! ОСЪЗНАХ СЕ БЪЛГАРИНО!
28.07.2019 10:58 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети