Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На Радостин Василев довчерашните му приятели от ИТН вече му приличат на терористи

Политика

На Радостин Василев довчерашните му приятели от ИТН вече му приличат на терористи

На Радостин Василев довчерашните му приятели от ИТН вече му приличат на терористи - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на отцепниците се закани на бившите си колеги, че повече няма да говори с тях

„Според мен поведението на ИТН е на една терористична организация, която седи вътре в парламента и саботира цялата държава“. Това обяви по БНТ издигнатият от Слави Трифонов за министър на младежта и спорта.

„Срам и позор за хилядите хора, които подкрепиха тази идея. Със сигурност тази партия няма да е част от следващия парламент“, предупреди той.

Той се закани, че повече няма да говори с депутатите от ИТН. Досега те пък се оплакваха, че той непрекъснато ги търси и притиска за подкрепа за ПП. Една от тях дори го записа как я заплашва, че ще ѝ изпрати хора.

„Аз съм песимист по отношение на търсене на подкрепа в „Има такъв народ”. Видях ги, когато гласуваха вчера. Явно са хора, които предпочитат волята на един лидер и двамата му служители пред бъдещето на България“, недоволен е Радостин Василев.

Василев каза още, че е готов да се подложи публично на детектор на лъжата, за да опровергае думите, че е напуснал „Има такъв народ“ заради обещана облага, но държи първо Тошко Йорданов да се подложи на полиграф и да отговори на няколко въпроса свързани с корупция.

„Нито ми е обещаван пост, нито ми е предлаган, нито съм приемал“, твърди той, въпреки че очевидци разказват как когато е посрещнал в дома си премиера Кирил Петков му е обещавано, че ще му дадат вътрешното министерство, когато прехвърлят Бойко Рашков в КПКОНПИ.

„Още повече, че вие виждате в момента опорката за купени депутати, за тържища падна, защото никой няма да търси подкрепа от шестима, ако не си е осигурил цяла нужна бройка. Всички до един сме готови на такова действие, но чакаме г-н Тошко Йорданов с 1-2 въпроса към него, свързани с корупция, той да отговори на тях, и ще минем всички на полиграф заедно публично по телевизията“, обеща още зрелища спортният министър в оставка.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати