Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. След заплахите от Радостин Василев: Депутатка от ИТН с охрана от Трифонов

Мрежата

След заплахите от Радостин Василев: Депутатка от ИТН с охрана от Трифонов

След заплахите от Радостин Василев: Депутатка от ИТН с охрана от Трифонов - Tribune.bg
Снимка:

Гард на Слави Трифонов пази Христинка Иванова, след като спортният министър в оставка Радостин Василев обеща в телефонен разговор да ѝ прати хора, които да й напишат оставката като депутат, съобщава „Труд“.

ИТН: Мутрата Радостин Василев заплаши депутатка, че ще ѝ прати хора, ако не напусне НС

От медията допълват, че заплахите към депутатката продължават. Причината е, че Христинка била уговаряна да е един от отцепниците, ходила на сбирките в дома на Василев, а на финала се отказала и останала в „Има такъв народ“. Василев се опита да обясни, че обещал да и прати юристи, защото Иванова не можела сама да си напише оставката. Оказа се, че това не е истина, защото Иванова отлично се справяла с писането.

Василев урежда покупко-продажба на депутати в апартамента си, Петков лично обещавал постове

С въпросната депутатка е свързан и още един скандал. Нейна колежка от групата на „Има такъв народ“ няколко месеца и искала по 2 000 лв., които Иванова давала, а претекстът бил, че бивши депутати от групата изтеглени на постове в администрацията вземали малки заплати и трябвало да бъдат подпомагани. След като гръмнал скандала Трифонов лично наредил да бъдат възстановени парите на Иванова.

Хората на ИТН в Плевен за Радостин Василев: Продажник, срам си за града!

Междувременно се разбра, че и върху други депутати от ИТН, отказали да минат в групата на предателите се оказва натиск. От партията на Слави проверяват каква е причината Ивайло Христов да не ходи работа. Официалната версия била, че е болен, а в парламента обясняват, че е пипнал дипломатически грип.


Топ новини

виж още
Актуална тема