Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На Трибуната – Бареков: Не бях в зала, подкрепям пакета „Мобилност“

Политика

На Трибуната – Бареков: Не бях в зала, подкрепям пакета „Мобилност“

На Трибуната – Бареков: Не бях в зала, подкрепям пакета Мобилност - Tribune.bg
Снимка:

Отсъствието било негово политическо решение

„Разбира се, че не бях в залата. Това е мое политическо решение“, това заяви пред Tribune.bg евродепутатът Николай Бареков по повод гласуването в Страсбург за това в сряда пакет „Мобилност“ да бъде разгледан в пленарна зала в ЕП. Решението за гласуването на спорния пакет за превозвачите бе взето с два гласа разлика – 156 „за“ и 154 „против“.

„Ако бяхме аз и още двама колеги, може би щяхме да победим. Нали така? Само че моята победа е на страната на тези, които гласуваха 156 гласа, защото аз съм единственият български евродепутат, който не желае български работници, шофьори на ТИР, да спят по бензиностанции в кабинките на ТИР-а.“, заяви Бареков.

Той обвини в лобизъм останалите български евродепутати. По думите му, те лобирали на „големите транспортни босове, които работят за един, който е в САЩ и се укрива от медиите“.

Според Бареков българските шофьори в момента работили в мизерни условия и са робите на Европа.

„Колегите Новаков и Джамбазки са много доволни от условията, в които живеят българските тираджии. Така казват те. Слушах го днес Джамбазки, който говореше по телевизията същите глупости. Той е вид патриот, който аз го вкарах в Европарламента и съжалявам за избирателите си.

„Аз съм против това българските шофьори да живеят като скотове. Искам европейско заплащане за българските шофьори и работници, човешки, нормални условия на труд. Затова не гласувах в залата“, заяви Бареков.

Ето и пълните резултати:

Резултати от гласуванеРезултати от гласуване

Резултати от гласуванеРезултати от гласуване

Резултати от гласуванеРезултати от гласуване

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Гнусно копеле! Не те ли е срам бе гнусар такъв?! Абе, ти не си българин, бе! Помяр и помак!
26.03.2019 07:13 / Отговор
Гоги Ники, ако те мерна някъде по БГ .... ще ти се изхрача върху грозното лице, сега всички шофьори ще страдаме заради теб, няма да ти се размине, копелдако
26.03.2019 07:14 / Отговор
Браво Браво на Бареков и аз подкрепям, тъй като съм специалист по АТ.
26.03.2019 08:37 / Отговор
запознат Този като водеше проститутки с бело по носа на Слънчака и Елените не му дремеше за народа, дано умре като куче!
26.03.2019 10:45 / Отговор
Живко Йорданов Въпреки, че за мен Бареков не е никакъв политик, а един хитрец който говореше от екрана това което искат да чуят българите и по този начин влезе в Е.Парламент, не съм напълно сихурен че в случая той не е прав. Не съм напълно сигурен, че пакетът Макрон е създаден с цел да бъде "загробен" бизнеса на българските превозвачи. Ние непрекъснато говорим, че българските превозвачи щели да бъдат ощетени, а
въобще не говорим за българските шофьори които работят за тях?! Не съм достатъчно запознат с тази идея, но преди всичко не трябва да се разглежда проблема само от едната гледна точка.
26.03.2019 10:48 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати