Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Национални предатели: 2 гласа не стигнаха за спирането на пакет „Мобилност”. Трима българи не са били в залата!

Политика

Национални предатели: 2 гласа не стигнаха за спирането на пакет „Мобилност”. Трима българи не са били в залата!

Национални предатели: 2 гласа не стигнаха за спирането на пакет Мобилност. Трима българи не са били в залата! - Tribune.bg
Снимка:

Бареков, Малинов от ДСБ и Неджми Али от ДПС са отсъствали

„Точно два гласа не ни достигнаха, за да отхвърлим пакета "Мобилност" от дневния ред на тази сесия. Точно два. Само два. С тези два гласа заплахата за хляба на над половин милион българи щеше да е отхвърлена. Щеше и можеше“. Това съобщи във Фейсбук евродепутатът Ангел Джамбазки.

Решението е било взето със 156 гласа „за“ оставане и 154 за „изваждане“ от дневния ред.

Гласуването беше поименно. Ясни са и тримата българи, които са имали шанс да обърнат вота, но вместо това са отсъствали - Николай Бареков, Неджми Али от ДПС и Светослав Малинов от ДСБ.

Николай Бареков обясни, че е отсъствал, защото подкрепя пакета.

Светослав Малинов е с изключен телефон, а колегите му от ДСБ отхвърлят въпроси и препращат към евродепутата.

„Всеки може да провери дали и как е гласувал "неговият" европейски представител. И да го попита какво по-важно задължение го е принудило да отсъства от това най-важно гласуване за България в този мандат на Европейския парламент. Това беше най-важното българско гласуване в този мандат. Ако се окаже, че има български представители, които не са гласували, то можем да се сърдим само на себе си. Аз лично не мога да намеря такова за никого, но това си е моето мнение. Поздравявам българските колеги, които си направиха труда да бъдат на работните си места, за да оправдаят присъствието си в политиката и да защитят интереса на българските граждани“, написа Джамбазки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Мъст Бареков е бахти предателя.
25.03.2019 19:17 / Отговор
Забрана на те жкотоварния автомобилен превоз Господин Малинов обясни, че е закъснял полета му. А е необходимо новият европарламент да забрани изцяло този автомобилен транспорт и да се премине към ж.п. товарни превози-чист въздух, без катастрофи, без празни пробези, много добра организация на товарните превози и мн. други предимства.
26.03.2019 08:09 / Отговор
Марио Куцев Да да, тъкмо ще направят влак до всеки магазин!!! ТОЛКОВА ГЛУПАЦИ НА КВАДРАТЕН КИЛОМЕТЪР ИМА САМО В БЪЛГАРИЯ!!!
26.03.2019 18:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети