Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нанков: По времето на ГЕРБ държавата и общините бяха партньори

Политика

Нанков: По времето на ГЕРБ държавата и общините бяха партньори

Нанков: По времето на ГЕРБ държавата и общините бяха партньори - Tribune.bg

Бившият регионален министър Николай Нанков откри поредна спортна площадка - за футбол в град Луковит. На събитието присъстваха Георг Георгиев, Иван Миховски и Цветелина Борисова, както и кмет на града Иван Грънчаров.

„Поговорих си с публиката на първия мач. За кметуването на Иван с добро се говори, направено е много и все важни, полезни за хората проекти“, заяви Нанков.

„Държавата и правителствата на ГЕРБ помагаха, защото общината тук не само искаше, а беше партньор в работата“, посочи той.

„Тук беше саниран първият жилищен блок в областта, после още, енергийни мерки са въведени в болницата, в детската градина и училищата, изградиха се спортни и детски площадки, обнови се градският площад, преустрои се болницата, укрепи се свлачище, ремонтира се най-голямото училище тук, началното училище и детската градина са разширени. Ремонтирана е над 70% от уличната мрежа в град Луковит. Асфалтирани са улици в селата Торос, Дерманци, Ъглен, Тодоричене, Петревене, Дъбен, Пещерна, Бежаново и Карлуково, както и част от общинските пътища с различни финансови инструменти“, припомни бившият регионален министър.

По думите на Нанков жителите на Луковит уважават кмета си и му се доверяват.

„Днес се радват на новата придобивка“, каза той и допълни, че на откриването е пожелал винаги е пълно с млади хора, които спортуват.

По-рано днес в Троян той участва заедно с Георг Георгиев и Иван Миховски на ритуалното запалване на казана за варене на ракията, „която е прославила града навсякъде по света и която отваря и заключени врати“.

Нанков припомни, че по-време на управлението на ГЕРБ са били изпълнени много реформи в града:

„И вход-изходите на града, и шосейният мост над р. Бели Осъм, и санираните сгради и още много други обекти, случили се благодарение на нашата работа и възможностите, които създаваме пред общините“, посочи Нанков. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати