Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нанков: Схемите им лъсват всеки ден, ще се носи не само политическа, но и друг вид отговорност

Политика

Нанков: Схемите им лъсват всеки ден, ще се носи не само политическа, но и друг вид отговорност

Нанков: Схемите им лъсват всеки ден, ще се носи не само политическа, но и друг вид отговорност - Tribune.bg

„За първи път ми се налага, организирайки такова събитие, да отказвам наши приятели да дойдат в читалището, тъй като имаме само 400 места. За първи път съм принуден да отказвам на наши членове и симпатизанти участието. Истинската социология е ясна – тя е в пълните зали“.

Това обяви в Ловеч водачът на листата на ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

Борисов: Не пускат готови пътни отсечки, за да не кажат, че ние сме ги направили

Според него интересът в политиката не е изненада, защото доскоро никой не е вярвал, че в 21 век и в ЕС, българинът може да бъде докаран до там да се чуди как ще изкара зимата.

„Ще имаме ли топло в нашите домове? Как ще си платим хляба и горивото? Как може едни завършили на запад „харвардци“ да докарат такава разруха, подобна инфлация, подобен застой, невиждан 25 години. Обвиняваха ни много с една едничка цел – с революционен механизъм, без каквито и да е законови предпоставки, да свалят законното правителство. Да внушат на обществото всякакви манипулации“, категоричен беше той.

Нанков обвини властимащите в последната вече почти година, че със спирането на АМ „Хемус“ са обрекли икономически Северна България.

„Те не можаха да намерят „комисионерите“, както при газа и при бензина. Затова с пътищата нищо не се направи. Това е простата истина“, твърди той.

„По-действията им ще ги познаете. Схемите им лъсват всеки ден и, убеден съм, за това ще се носи не само политическа, но и друг вид отговорност“, обобщи Нанков, който изрази надежда, че ще последва качествено разследване.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати