Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Не пускат готови пътни отсечки, за да не кажат, че ние сме ги направили

Политика

Борисов: Не пускат готови пътни отсечки, за да не кажат, че ние сме ги направили

Борисов: Не пускат готови пътни отсечки, за да не кажат, че ние сме ги направили - Tribune.bg

„Днес тук щяхме да дойдем по магистрала „Хемус“. Тя щеше да е готова“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с партийния актив в Ловеч.                                                                  

„Днес служебният министър Шишков, който не ми любимец, казал: спирането на „Хемус“ е идиотия. По метода на елементарните преобразувания, идиотия може да се извърши от идиоти. Това е идиотия – да не направиш „Хемус“, да не направиш пътя Търново - Русе, тунела под Шипка и тогава чак магистрала „Черно море“. Тя трябва да е последна, за да може да развием още пристанищата“, разясни той инфраструктурната стратегия на страната,

„Година-две се наслушахме на лъжи, а „Хемус“ я няма. По трасето виждате мостовете, огромен труд, 2 г. в този хаус всичко е в застой. От Белокопитово- Търговище е готова, не я пускат, защото трябва и нас да ни поканят. Държат готови неща да не ги пуснат, да не кажат, че ние сме ги направили“, твърди  бившият премиер.

„Но народ, който се управлява от идиоти, и реши да продължи да го прави, ще си е за наша сметка.

Борисов показа таблици с вдигнатата цена на горива по време на промяната, която в момента поде лек тренд надолу. „Чадърът на Рашков вече го няма, рано или късно МВР ще се занимава с това“, смята Борисов.

„ГЕРБ сме отговорни и търсим път за единението на нацията, за съединението на силата, за да излезем от кризата. Какво ще постигнем с тази омраза? Народът трябва да бъде единен и всеки политик, който си позволява да разединява народа, трябва да получи шамар от него на изборите“, каза още той.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети