Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ненков: Освен право на придвижване, човекът има право на живот и на здравеопазване

Политика

Ненков: Освен право на придвижване, човекът има право на живот и на здравеопазване

Ненков: Освен право на придвижване, човекът има право на живот и на здравеопазване - Tribune.bg
Снимка:

„Освен право на придвижване, човекът има право на живот и на здравеопазване“. Това каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков по време на дебата за работата на Народното събрание, предаде Агенция „Фокус“.

„Ще се обърна към г-н Зарков, тъй като говори за правото на човека. То е много всеобхватно понятие. То не определя неговото преминаване от точка А до точка Б, то определя неговото право на живот, на здравеопазване. Всичките тези мерки са точно насочени натам, да запазят неговото здраве, за да могат по-малко хора да пострадат и да има по-малко загинали хора от този вирус“, посочи Ненков.

Той даде пример с най-развитите демокрации в западния свят. По думите му ценностите за свободно придвижване, са се променили в миг.

„Най-развитите държави прибегнаха до крайни мерки“, каза още Ненков.

По думите му в момента има 200 самолета, които летят над целия континента.

„Колеги, вие според мен вие на думи искате да носите отговорност. 13 март петък беше преломният момент, в който всички трябваше да говорим в един глас, защото плуваме в един глас“, каза още Ненков.

„ГЕРБ ще е тази партия, която ще трябва да поеме този удар, но така или иначе ГЕРБ и правителството, което в момента управлява, ще поемат този удар. Няма как да извлекат политически дивидент от това нещо“, посочи още Ненков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Червен бетон Такава страст към властта има в тези хора,че не могат да изчакат(за съжаление според мен седмица,две)когато играта загрубее.Тогава,какви песни ще пеят не ми се мисли.Толкова са долнопробно прозрачни,начело с онова шофьор на самолет,че ме е срам заради тях.
26.03.2020 22:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати