Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нидал Алгафари разочарован от БСП

Политика

Нидал Алгафари разочарован от БСП

Нидал Алгафари разочарован от БСП - Tribune.bg
Снимка:

Нидал Алгафари изрази разочарованието си към БСП, които въпреки заявката, че ще подкрепят поправките в Закона за българското гражданство са предпочели да се въздържат.

„Когато народен представител обещае и изпълни е повод за гордост.  Аз се гордея, че народният представител Николай Алгафари обеща и изпълни“, написа Нидал Алгафари.

Той благодари на депутатите от ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС, Възраждане и ИТН, които са гласували „за“. „Съжалявам за позицията на БСП, които казаха, че ще подкрепят и не го сториха“.

Припомняме, че вчера на първо четене бяха приети внесените от Николай Алгафари поправки в Закона за българското гражданство.   

Така всички граждани от страни като Сирия,Куба, Ливан, Украйна, Русия и Ирак със статут на постоянно пребиваващи в нашата страна, плащащи данъци в България, ще могат да получат българско гражданство след окончателното приемане на поправките.

Това важи и за хората от тези страни, които са лекари, инженери, IT-специалисти, търговци и спортисти.

„Разочарован съм, че БСП се въздържаха от подкрепа. Но не съм никак изненадан, че Руди Гела гласува „против“, доказвайки за пореден път, че е враг на демокрацията”, написа от своя страна Николай Алгафари.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати