Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Новият парламентарен шеф: Не работи в адвокатска кантора, не е ръководил голям екип

Политика

Новият парламентарен шеф: Не работи в адвокатска кантора, не е ръководил голям екип

Новият парламентарен шеф: Не работи в адвокатска кантора, не е ръководил голям екип - Tribune.bg
Снимка:

„Аз не работя в адвокатска кантора отпреди да се присъединя към „Продължаваме промяната“ /ПП/, посочи на първата си пресконференция като председател на Народното събрание Никола Минчев. Той изтъкна, че няма „никакви подписани договори“ относно питане за доскорошната му работа в адвокатска кантора, както и дали юридическата кантора е обслужвала Българската банка за развитие и ДКК.

Минчев се ангажира да работи за разумна и конструктивна дискусия в парламента, като води работата на най-висшия законодателен орган в страната по същество и без процедурни хватки.

„Няма да превръщаме Народното събрание в място за скандали, а ще се върши сериозна дейност“, обеща новият председател на парламента. Той призна, че е без опит във воденето на голям екип от хора, но вярва, че ще се справи с новите си отговорности.

„Ръководил съм екип от хора, доколкото ми се е налагало в адвокатската ми практика. Екип от 240 души не съм, но за всичко си има пръв път“, отбеляза Минчев. Той потвърди, че разговори за поста е водил лично с Кирил Петков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати