Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Ненчев с контрапротест срещу Янев

Политика

Николай Ненчев с контрапротест срещу Янев

Николай Ненчев с контрапротест срещу Янев - Tribune.bg
Снимка:

„Путинската политика на Янев ще бъде подкрепена днес от протест пред МС! Призовавам всички демократи да покажем на силите на зараждащата се нова империя на злото, че няма да им дадем този път да жертват България и народа ни в безумната политика на Путин!“. Това написа бившият военен министър и лидер на БЗНС Николай Ненчев.

Днес хора, които бяха в инициативния комитет на Румен Радев организират протест в защита на Стефан Янев, след като Кирил Петков заяви, че иска оставката му като военен министър.

„Докато Свободният свят се готви да даде твърд отговор на кървавата война поведена от кремълския диктатор, слугите му в България се активизираха под команда. Тяхната цел е да взривят демократичения ред в държавата ни и да ни направят част от плана за инвазия на Путин в Европа“, допълва Ненчев.

Той призовава всички заедно да покажат, че Путин този път ще строи Съюз, но без България.

„Нека днес да подкрепим героична Украйна и да защитим нашия евроатлантически избор!  За България! Днес в 18.00. часа пред Министерски съвет!“, допълва още Ненчев.

По-рано днес от отново имаше протест в защита на Стефан Янев, който беше организиран от Тихомир Василев. Самият той дълго време беше част от движението на Мая Манолова и привърженик на Румен Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети