Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Радулов: Четирима от отцепилите се от ИТН депутати имаме покана да се влеем в ПП

Политика

Николай Радулов: Четирима от отцепилите се от ИТН депутати имаме покана да се влеем в ПП

Николай Радулов: Четирима от отцепилите се от ИТН депутати имаме покана да се влеем в ПП - Tribune.bg
Снимка:

 "Аз въздъхнах с облекчение, когато лидерът на ИТН заяви, че излизаме от коалицията. Това облекчение обаче , противно на общите коментари в тази връзка, беше свързано с това, че аз не вярвах на министрите, които ИТН беше излъчило - главно на Гроздан Караджов и министъра на енергетиката Александър Николов". Това заяви независимият депутат и бивш член на ИТН Николай Радулов в предаването "Лице в лице".

Той сподели още, че четирима от отцепилите се депутати от партията на Слави Трифонов имат предложение за вливане в "Продължаваме Промяната". "В момента това се обмисля и се водят разговори. Започваме да подготвяме създаване на гражданско сдружение, което да работи за независима енергетика и борба с корупцията, каквито цели споделят и от "Продължаваме Промяната", каза Радулов, който е сред четиримата поканени отцепници.

"За Слави Трифонов мога да кажа, че едноличната власт и нежеланието да обсъждаш с другите не ми говорят добре за политически качества", каза още той.

По думите на Радулов, в първите две Народни събрания са се извършвали някакви действия от ИТН и те са имали логично обяснение, и са изглеждали много правилни.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати