Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Реакцията на ПП и ДБ буди съмнения за манипулация на машинния вот

Политика

Нинова: Реакцията на ПП и ДБ буди съмнения за манипулация на машинния вот

Нинова: Реакцията на ПП и ДБ буди съмнения за манипулация на машинния вот - Tribune.bg
Снимка:

Нека вземаме разумни решения с разумни аргументи. Тон на истеричния разговор дадоха ПП и ДБ. Партиите, които си залепиха етикетите за проевропейски оспорват европейската демокрация, защото никъде в Европа не се гласува с машини. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание.

По предложение на ПП отпадна гледането на Закона за семейни помощи. Великата социална програма на ПП, великите 16 предложения се самоопровергаха с гласуването в социалната комисия. Днес си позволиха да лепят етикети статукво за партиите, които приехме промени в ИК. А не се гнусят да гласуват с ГЕРБ и ДПС за оръжие за Украйна и самолети. Шокираме се от Христо Иванов – от неговото изказва, цитирам :“Това е частно решение“ за самолетите. Какво означава това?, попита Нинова.

“От ПП не искат разговори с БСП за правителство. Това е тяхна воля, ние не проявяваме натиск върху никого, но да се знае от българския народ как ДБ и ПП по този начин провалят пътя към борбата с режима, с който от години се борим. Дори не е с правната реформа, с темата за оръжия, а с Изборния кодекс, който е най-демократичният.”

Относно състава на обществените съвети, Нинова уточни, че ГЕРБ могат да изтеглят своето предложение ако желаят, защото то не фигурира в предложенията на БСП. По повод заявлението на Христо Иванов, че ако БСП не оттеглят своя законопроект за хартиената бюлетина, няма да има правителство между ДБ и социалистическата партия, Нинова отговори, че тогава от БСП трябва да изискат оттеглянето на предложението за предоставянето на оръжия за Украйна.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати