Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: За нас 2024 г. трябва да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България

Политика

Нинова: За нас 2024 г. трябва да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България

Нинова: За нас 2024 г. трябва да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България - Tribune.bg
Снимка:

“Всяка нова година идва с нова надежда, с очакване за перспектива и сигурност. Управляващото мнозинство трябва да даде тази перспектива за сигурност и предвидимост, в последните дни се говори единствено за ротация, кой министър ще отпадне и как ще се избират регулаторите”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"За нас 2024 г. трябва да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България", допълни още тя.

“ПП имат предложение да махне и паметника на Альоша в Пловдив. Режете историята, но не можете да нарежете паметта на българския народ”, категорична е Нинова.

“Изпратихме 2023г. с уверение, че България е приета в Шенген. Вие унижихте България като приехте да влезем в Шенген само по въздух и вода. Стокообменът ни с шенгенските страни е 3% по въздух и вода, 97% е по суша, значи сте 3% в Шенген”, смята лидерът на БСП.

Според Нинова заради военния министър Тодор Тагарев ще влезем в нова война. “Украйна, Йемен, Газа - където има война, той е там. Последно сега щял да бори хусите в Червено море! Няма ли кой да го спре този човек, изобщо контрол върху него има ли?", попита лидерът на БСП, и уточни, че "изпращаме 2023 г. със страх от война и посрещаме 2024 г. със същия страх".

“За нас остава борбата за стабилна икономика, социални политики и справедливост, борбата срещу задкулисието на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС”, закани се Корнелия Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети