Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Борисов не е човекът, който може да рестартира системата

Политика

Нинова: Борисов не е човекът, който може да рестартира системата

Снимка:

Този парламент е изчерпан, смята соцлидерката

"Борисов не е човекът, който може да рестартира системата, защото той е олицетворението на същата система - най-дълго управлявалият премиер в България и премиерът с най-лоши резултати в Европейския съюз. Борисов е символ на разграждането на държавността и няма как да е олицетворение на рестарта ѝ", написа в социалната мрежа соцлидерката Корнелия Нинова. Тя припомня, че темата за свикване на Велико народно събрание и промяна на Конституцията се поставя не за пръв път на вниманието на българското общество, включително и от г-н Борисов в критични за него и партията му моменти.

По думите ѝ с такива ходове премиерът цели противопоставяне на една група българи на други, което му гарантира време и оцеляване. Според нея България има нужда от промяна на модела и тази промяна започва със смяната на неговия символ.

"Този парламент е изчерпан. Той е с най-ниско институционално доверие. Той няма авторитет да направи сериозна реформа. Пътят е оставка на правителството, нови избори, парламент с ново доверие - едва тогава сериозен разговор за промяната на модела", категорична е Корнелия Нинова.  


Коментари (3)

Корнелия е политически труп Хубавото в цялата работа е,че ТИ не си !И никога няма да бъдеш!Сбогом политика е най-вероятното за теб!
14.08.2020 17:11 / Отговор
Цветка Стани за да седне тя, радев, божков, пинокио,галевица и знайни ,и незнайни юнаци июначки от задкулисието! 74-75 милиарда са спестили българите за 10години „терор” ,как да не ги оберат?Европейсхите пари никой няма да им ги даде!Европа всичко вижда!
14.08.2020 17:13 / Отговор
сп Ти ли го казваш, бе , Импексова? Изби рибата.....
14.08.2020 17:17 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още