Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: „Чисто новият” Борисов предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата

Политика

Нинова: „Чисто новият” Борисов предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата

Нинова: Чисто новият Борисов предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата - Tribune.bg
Снимка:

Тя твърди, че законите му гарантирали студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения

„Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията, това виц ли е? Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения. Днес „чисто новият” Борисов, все едно не е управлявал последните 12 години, предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата”, написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук страницата си часове след предложените от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов шест общи приоритета.

„Иска сто процента диверсификация на газа и прекъсване отношенията с „Газпром“. Първи въпрос: откъде ще вземе газ, на колко по-висока  цена, по коя тръба и с колко пари ще компенсира индустрията и  домакинствата? Не знае и не казва.”, пише Нинова.

„Всепризнатият ядрен специалист Борисов иска 100% диверсификация на ядреното гориво за АЕЦ „Козлодуй“. Втори въпрос: Какво казва Агенцията по ядрено регулиране? Защото тя се произнесе, че това е невъзможно и опасно сега. Това за Борисов не е важно.

И накрая той агитира за нови 8 самолета F-16. Трети въпрос: защо не почака поне да дойдат онези първите, които купи на чертежи?

Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения. И всичко това, за да се хареса  на началниците, та дано се препере. С цената на държава и народ, но да се върне във властта. И накрая най- важното му предложение за изпиране: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията. Това виц ли е или ще бъде открит урок как се краде?”, коментира Нинова. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети