Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова хареса изявлението на Радев: било „държавническо и загрижено за бъдещето на България“

Политика

Нинова хареса изявлението на Радев: било „държавническо и загрижено за бъдещето на България“

Снимка:

Изявлението на президента Румен Радев е държавническо и загрижено за бъдещето на България. Подкрепям думите му за това, че моментът е важен и масовото гласуване е ключово за промяната. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя подчерта, че неделя е решаващ ден за живота на всеки един от нас.

„Обиколих цялата страна. Видях колко много хора са сковани от страх за работата си, за бизнеса си. Видях как се манипулират хората с измислени класации и държавен пиар. Но страхът, проявен днес и поддаване на манипулации, ни обрича за години напред на бедност и нищета. Нямаме повече време за губене. Сега е решаващият момент да заработи истинската държава с грижа за хората, а не паралелната с грижа за мафията“, каза Нинова.

В този решаващ момент всеки от нас е важен. Гласувайте за собствения си живот и този на децата си, призова лидерът на БСП.

„Нека не оставяме друг да ги определя. Масовото гласуване ще разбие задкулисните планове на кукловодите за вкарване в парламента на патерици на сегашните управляващи. БСП е единствената партия, която в този момент може да свали ГЕРБ от власт. Ако бъдем единни в желанието си за промяна, тя ще стане“, категорична е Нинова.  


Коментари (2)

Бай Гроздан Курнелче, какво стана с това, дето ти го беше отнела демокрацията, душко? Ти преди демокрацията колко Техноимпекса имаше, ненагледна? Пет или шест, а сега имаш само два? Каква трагедия, какъв недоимък! И проклетата демокрация ли ти попречи да изпратиш сина ти да учи в Нижний Пиздецк, вместо да се мъчи да завършва в Щатите? Че и да работи в банката на изедника Рокфелер? Ма няма ли край твойто тегло, звездочела ми Курнелке? С глас рева, та се късам!
02.04.2021 15:27 / Отговор
Надблюдател Докато прилапваше Технимпекс също нямаше "време за губене", и май съвсем не и пукаше за "бедността и нищетата"! А като се има предвид , че листата в Плевен се оглавява от корифея на фалитите ...Румен Гечев, който беше докарал обикновения българин до просешка тояга, ми идва само едно ..."евала Курни, верваме ти"!
02.04.2021 21:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още