Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова към Радев: Гласуване по пощата е възможно, но с активна регистрация

Политика

Нинова към Радев: Гласуване по пощата е възможно, но с активна регистрация

Нинова към Радев: Гласуване по пощата е възможно, но с активна регистрация - Tribune.bg
Снимка:

Гласуването по пощата е възможно, но трябва да върви ръка за ръка с активната регистрация, иначе ще си остане просто добро предложение, коментира на консултациите при президента лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Соцлидерката увери държавния глава, че опозицията в парламента е готова да обсъжда промените в Изборния кодекс, които управляващата партия ГЕРБ ще внесе във връзка с това карантинирани и приети за лечение хора да гласуват с мобилна изборна кутия. Нинова напомни и факта, че през годините левицата е подкрепяла машинното гласуване, като гарант за вота, но решение на мнозинството е да остави и традиционните хартиени бюлетини в процеса като „отстъпление от този принцип“.

От БСП са против гласуване в два дни.

„Готови сме за избори по всяко време“, декларира Нинова и посочи, че социалистите ще се съобразят изцяло с определената от президента дата, тъй като това е изцяло негово правомощие.

Нинова допълни още, че от партията ѝ са усъвършенствали програмния си документ „Визия за България“ и апелира останалите партии да започнат с дебатите по изборните си платформи по същество.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

АРТИСТИ ОТ ТЕАТЪРА НА АБСУРДНИТЕ ЖЪЛТИ КНИЖКИ........ И ДВАМАТА................................ НО АРТИСТИ С ЛОШИ НАМЕРЕНИЯ........... ОТНОСНО БЪЛГАРОФИЛИТЕ И БЪЛГАРИЯ......
12.01.2021 11:56 / Отговор
Наглост А бе те в урните нямат доверие/щот не са спечелили те/, ама виждаш ли , на пощите щяли да имат повече доверие! Уникални са ! Напъвайки се да направят хората дебили, накрая те самите станаха такива!
12.01.2021 12:20 / Отговор
Киро Бизона Бясната крушовишка биволица що не обясни защо не е довела предишния тъпкач на студено пушената бургаска скумрия – Гошето Свиленски - на консултациите? Да не стане нещо скандал ли, а? Ами че той скандала вече си стана – баджанака е шеф на предизборния щаб на позитанския диспансер, а липсата му на консултации при президента за предстоящите избори е скандал пар екселанс! Що така отсвири президентина, кажи бре, Гоше? Не го уважаваш, щото сега той си ляга с бившата ти благоверна? И така ли ще си общувате до изборите, а?
12.01.2021 12:49 / Отговор
. . . То май истинският цирк тепърва предстои на следващите избори! Радев винаги е играел ролята на "Селския бик" , а Баджанакът, като шеф на предизборния щаб, ще му прави реклама какъв велик мъж бил! Стрина Нина ги обича тези номера! Поне партията да не скучае. Нека си спомним и сагата Йонпева-Станишев!
12.01.2021 14:24

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати