Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова не вижда проблем, че е в дясно правителство

Политика

Нинова не вижда проблем, че е в дясно правителство

Нинова не вижда проблем, че е в дясно правителство - Tribune.bg
Снимка:

Корнелия Нинова се похвали пред младежите от БСП, че в момента страната ни има най-социалната политика водена последните години. Социалистите пък успели да направят всичко, за което се борили последните 10 години докато били в опозиция.

„Знам, че има много какво да отчетем на тази конференция и ви благодаря от името на Националния съвет за труда и усилията, за всичко, което отдавате на лявата идея, на политиката на БСП. Днес е време, в което тези идеи, за които се борихме години наред, стават реалност. Днес ви пожелавам със самочувствие да отидете при вашите връстници и да им кажете, че младежката политика вече е факт“, похвали се Нинова пред отчетното събрание.

Според соцлидерката това е увеличението на майчинството за втората година, безплатните детски градини и ясли, училищните автобуси и така вече борбата с демографията е факт.  

„Понякога казват „Какво прави БСП в дясно правителство?“. Не разбирам този аргумент. Защото пред него фактите говорят друго. Няма по-социална политика в последните 20-ина години провеждана в България, отколкото тази на това правителство. И тя се изразява в 20 милиарда лева, това е 1/3 от разходите в България – 20 милиарда лева за социални, леви политики. Това е благодарение на БСП. Но и на добрия диалог, разбирането и конкретните резултати, които постигаме с нашите коалиционни партньори“, каза още Нинова.


Топ новини

виж още
Актуална тема