Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова обяви, че няма да вземе мандат и да прави кабинет в този парламент

Политика

Нинова обяви, че няма да вземе мандат и да прави кабинет в този парламент

Снимка:

Марешки намекна, че социалистката е „на някакви вещества“

„За 10 години управление на ГЕРБ социалната, правовата и демократичната държава бяха заличени. Сега искате да ги заличите и де юре, протестът не спира, увеличава се“.

Това заяви от новата парламентарна трибуна Корнелия Нинова.

„България се намира в тежка политическа парламентарна институционална и политическа криза, на доверието във властта. Вече два месеца хиляди българи протестират, искат промяна. Готови сте да хвърлите страната в конституционна криза само и само да останете на власт. Политическата криза остава, протестът не спира“, обяви Нинова.

Тя съобщи, че няма да приеме мандат от Радев и да прави правителство в рамките на този парламент. Причината – не тоталната невъзможност да събере политическа и обществена подкрепа, а липсата на доверие в депутатите.

„БСП няма да се възползваме от връчен мандат за съставяне на кабинет в този парламент. Правителството на Борисов търси изход от кризата само за себе си, а ние за България“, добави още Нинова.

Веднага след нея думата взе лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

„Някои хора хвърлят лъжи в публичното пространство. Не мисля, че нормален човек може да отправя такова нагло обвинение, че е представител на хората отвън, а останалите не сме. Това може да се твърди, ако някой е на нерегламентирани вещества“, каза той.  


Коментари (5)

МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
02.09.2020 11:17 / Отговор
КЪДЕ СЕ СКРИ ВОДАЧА НА ВЪСТАНИЕТО - РУМЕН РАДЕВ? ИЗЛЕЗ СРЕД НАРОДА ОТ ВАРНА, ПОВЕДИ МОМЧЕТАТА, СТРАХЛИВЕЦ!!!
02.09.2020 11:40 / Отговор
ФИГУРАНТА на МАФИЯТА - ОСТАВКА ВЪН И ВЕДНАГА ОСТАВКА на МУТРАТА радефф..! ПО - ПРОСТАШКИ И АГРЕСИВНИ " протести " , не сме виждали !
А СВИНЯТА КРАДЛА нинова, на нея никой нищо НЯМА да предложи, тя е известна клептоманка, така че да не си прави сметки, че е за ЗАТВОРА АЛЧНАТА КРАДЛА, ОБРАЛА КАСАТА НА СОБСТВЕНАТА СИ партийка иска и ДЪРЖАВАТА НИ ОТНОВО ДА ОБЕРЕ, Еее.., НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ, ПФУуууууу.. БЕЗРОДНИЦИ, ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !
02.09.2020 12:28 / Отговор
Българин Тази пък къде се бута във А ГРУПА????
КОЙ И Е ДАЛ ВЛАСТ ЧЕ МАНДАТ ДА ПРАВИ???
ПЪРВО да отиде на редовни избори и тогава ще се види кой ще прави мандат!!!
Направо са смешни със алчността си и властолюбието си!!!
02.09.2020 16:51 / Отговор
Гняв Радев може само да козирува пред Борисов! А ЦЯЛАТА Болшевишка клика скоро ще увисне на собственните си въжета и бесилки, защото обръча се затваря, прокуратурата работи, Европа гледа и Огнян Панов нямо ДА Е ВЕЧЕН!
02.09.2020 17:23 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още