Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: ПП нямаха нищо против хартиените бюлетини, когато бяхме в коалиция, какво стана сега?

Политика

Нинова: ПП нямаха нищо против хартиените бюлетини, когато бяхме в коалиция, какво стана сега?

Нинова: ПП нямаха нищо против хартиените бюлетини, когато бяхме в коалиция, какво стана сега? - Tribune.bg
БГНЕС

 „Президентът даде достатъчно време за консултации и забави времето за даване на мандат уж за да се създаде  правителство. Всички изригнаха щастливо, че партиите си говорят, но въпросът е какво си говорят. Служебното правителство прокарва много спорни решения, които едва ли щяха да бъдат приети, ако имаше правителство, а подкрепата за бизнеса и домакинството е блокирана”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред БТВ.

Тя изрази изненадата си от истерията около връщането на хартиените бюлетини.

„Ние внесохме този законопроект, когато бяхме в коалиция с ПП и те тогава нямаха нищо против. Даже Петков предложи да ограничим хартията да се гласува от 60 години нагоре.  Тогава им казахме, че не може да има ограничения по възраст или пол”, каза още тя.

Лидерът на левицата категорична, че машините са довели до много ниска избирателна активност. Нинова призова да се разгледа спадането на активността на избирателите след въвежданото на изцяло машинно гласуване.  

„Служебният кабинет на Радев замразява доходите. Трябва да се внесе бюджет. Не случайно началото на ноември поканихме всички партии на разговор за бюджет. Представете си, че не направим правителство и служебния кабинет не пожелае да внесе бюджет?”, запита Нинова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети