Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова празнува годишнина на фалирала партийна медия

Политика

Нинова празнува годишнина на фалирала партийна медия

Нинова празнува годишнина на фалирала партийна медия - Tribune.bg
Снимка:

По-малко от година отне на „червената“ телевизия да се окаже във фактически фалит и да изгуби голяма част от журналистите си

„Днес, основаната от БСП и фондация „Дума“ Българска свободна телевизия отбелязва първия си рожден ден“ - с тези думи и усмихнати снимки председателят на БСП Корнелия Нинова отбеляза рождения ден на партийната БСТВ.

В кадрите от празненството обаче се вижда колко точно са оредели редиците на работещите в медията.

Сравнително бързо социалистите научиха, че поддържането на собствена телевизия – служители, студиа и техника, е скъпо удоволствие.

Оставка преди нова година са подали изпълнителният директор Любомир Коларов и заместникът му Петко Тодоров. Съкратена е и голяма част от журналистите и другите служители в телевизията.

„Започнахме преди една година. Самото начинание беше много трудно. Две са причините телевизията да я има – това сте вие, екипът, който я направи и утвърждава, а другата причина са нашите зрители. Благодаря на вас. Благодаря и на нашите зрители, които поддържат желанието да я има телевизията. Преди една година посрещнах този ден със сълзи и емоция, че успяхме в това толкова трудно начинание. Знам, че ще продължим. Знам, че възможността свободно да отразявате обществения живот е най-големият стимул за вас. Имате нашата подкрепа. Ще направя всичко, каквото трябва, телевизията да съществува и развива“, обещава социалистката.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

извинете Извинете за въпроса, но защо всички са облечени в черно, а жените и с черни чорапи / без г-жа Корнелия/
24.01.2020 16:56 / Отговор
Анита 60 Някой гледал ли е тази телевизия..аз не.няма какво да гледаш.. отричане на всичко и хвала на добрия СОЦ.
25.01.2020 06:33 / Отговор
Велев,София Няма вече БСТВ!!!Нинова лъже,че има някакво бъдеще....Пари няма.Чака следващите суми от субсидията за да ги загроби и тях в този тъп,измислен проект!!!Това даже не е и кабеларка....Защо се прави?Който иска да гледа стари филми може и без цяла ТВ....Предаванията,публицистиката е много слаба,водещите самодейци или хора нямащи нищо общо с БСП-Енчев,бизнесмена Васил Василев и други подобни съмнителни лица...Отговорност да се потърси за парите ни!!!!!
25.01.2020 12:42 / Отговор
ч123 Защо Червения боклук си прави телевизия с парите от моите данъци
25.01.2020 14:43 / Отговор
Асенова Нинова така е свикнала да харчи чужди пари!!!”Техноимпекс” е същото.Харчи и никакъв отчет пред никой.Но не е луд този,който яде баницата,а този,който му я дава...Сиреч ние всички.Тя дължи отговори най вече пред Партията и после пред данъкоплатците....Но и сега ще и се размине защото няма кой да се самосезира......
25.01.2020 22:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети