Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова пусна промоция от „Лидл“ и обяви, че е намалена от правителството цена

Политика

Нинова пусна промоция от „Лидл“ и обяви, че е намалена от правителството цена

Нинова пусна промоция от Лидл и обяви, че е намалена от правителството цена - Tribune.bg
Снимка:

Коментари във Фейсбук осмиват обявеното намаление на цената на хляба от Министерство на икономиката и по-късно лично потвърдено от Корнелия Нинова по време на срещата с „Продължаваме промяната“ в събота.

„Цените на хляба бяха намалени с 20% след приемането на нулевата ставка на ДДС за хляба и брашното. Мерките, предложени от министъра на икономиката и индустрията Корнелия Нинова, дадоха ефект. Още на първи юли големите търговски вериги започнаха да сменят етикетите с нови на по-ниска цена“, беше посочено в съобщение на ведомството.

Оказва се обаче, че снимката прикачена в съобщението е направена от търговска верига, която често пуска хляб на промоция. В другите магазини насъщният не е променил цената си.

ФейсбукФейсбук

Ето и част от коментарите в социалната мрежа, включително и под публикацията на Нинова:

Ще ни замазват очите с промоциите на Лидл и Кауфланд ,които редовно си ги имат ...Ако искаме да следим промоциите на стоки с изтичащ срок имаме брошури, с които се информираме ..“, пише възмутена жена.

Тая няма спирачки“, гласи друг коментар.

Стига лъга! На тази снимка са промоции, а и даже няма бял хляб!“, пише друг потребител на Фейсбук под поста ѝ.

Това не е редовна цена, това са промоции... Редовната цена е там горе, до обявеното намаление „-20%“, се отчита в друг коментар.

Това е несериозно и леко подигравателно. Цените на много високо. А хляба на снимката е от намаленията в голяма верига магазини, на щанда за преоценени стоки. Не хляба, а цената на горивата и електроенергията трябва да падне. Защо не си признаем, че сме енергийно зависими, че можеше АЕЦ Белене вече да е готова? Защо Турция прие програмата за развитие на атомните електроцентрали?“, се казва в друг коментар.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати