Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова решена да изсипе хиляди възрастни социалисти в София: Обвини ГЕРБ в саботаж

Политика

Нинова решена да изсипе хиляди възрастни социалисти в София: Обвини ГЕРБ в саботаж

Нинова решена да изсипе хиляди възрастни социалисти в София: Обвини ГЕРБ в саботаж - Tribune.bg
Снимка:

Рискът от COVID-19 не тревожи социалистите: Няма да ни спрете. Митинг ще има!

БСП излезе с позиция, че управляващите искат да саботират „Бузлуджа на жълтите павета“.

„След като министърът на здравеопазването ни забрани да проведем ежегодния традиционен събор на левицата на връх Бузлуджа, решихме да го направим на жълтите павета под прозорците на властта. Ужасени от факта, че ще дойдат десетки хиляди, ГЕРБ взеха мерки“, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Според тях областни управители, кметове и координатори на ГЕРБ са предупредили транспортните фирми, че ако поемат ангажимент да превозват социалисти и симпатизанти, ще им прекратят договорите с общините и няма да ги допускат до поръчки.

„А в една област започнали проверки дали превозват протестиращи до София. Диктатурата е в действие. Няма да ни спрете. Митинг ще има", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

ИСТИНАТА Др. К. ИМПЕКСОВА, ще обясниш ли на възрастните, как разграбихте д-вата, ка приватизирахте, как им откраднахте спестяванията и пенсионният фонд, над 200 млрд. $? Ще им кажеш ли за Техноимпекс, за имотът ви в Хараре/Зимбабвия, за луксозният ви хотел в Гърция, за имотите ви в Б-Я? Ще им обясниш ли, как синът ти учи в САЩ, с техните пари? Излез и им кажи истината, без лъжи и популизъм. Имаш ли смелостта?
20.07.2020 21:43 / Отговор
Европа Тази"жена" милост няма. Жертва нещастните възрастни, на които им липсва само един covid 19 в автобусите. И всичко това заради ненаситната и лакомия за парите на Европа
20.07.2020 21:46 / Отговор
Кьовеши И сега,каква стана?Искате ли ме или не?
20.07.2020 22:20 / Отговор
ПЕЛАГИЯ Много е загрижена за хората, няма що. Той вирусът може да не ги убие, ама тая алчна кучка няма да се спре и ще жертва здравето на болни и възрастни, само и само да се докопа до властта.
20.07.2020 23:08 / Отговор
Вперьод! Нинова, не се оправдавай с ГЕРБ! Навремето забраниха и честване на Шипка, но твоят човек Мунчо отиде там! Така че отивайте на Бузлуджа!
21.07.2020 00:00 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати