Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова се оплака, че властта ѝ забранила събора на Бузлуджа, мести митинга пред МС

Политика

Нинова се оплака, че властта ѝ забранила събора на Бузлуджа, мести митинга пред МС

Нинова се оплака, че властта ѝ забранила събора на Бузлуджа, мести митинга пред МС - Tribune.bg
Снимка:

Не си позволявате да преследвате хора в страната, обърна се соцлидерката към управляващите

Властта забрани събора на Бузлуджа и ние ще го направим на жълтите павета в София пред Министерски съвет, обяви в декларация от парламентарната трибуна соцлидерката Корнелия Нинова.

"Искам от името на БСП да заявя тук открито, за да няма после спекулации, приказки за преврат, да не си позволявате да преследвате хора в страната. Затова го правя от парламентарната трибуна, директно, открито и с пълното съзнание. Хиляди наши членове и симпатизанти, коалиционни партньори, хора, които нямат общо с БСП, от вчера заявяват пред нас желание и готовност да участват в протести в цялата страна. Не просто в защита на президента, а за спасяването на България и ще го направим", обеща Нинова.

Първоначално БСП реши да не провежда ежегодния си събор на връх Бузлуджа заради пандемията, но днес лидерката на БСП изтъкна, че ще проведе събора на партията си в София, защото  властта е забранила провеждането на традиционния събор на Левицата на традиционното му място.

"Добре, ще го направим на жълтите павета в София пред Министерски съвет. Ще го направим като национален митинг и нека всички желаещи промяната, без оглед на партийните си интереси, се обединим. Не става дума за партийните, или лични рейтинги, а за България, уважаеми българи", уточни Нинова.

Тя посочи, че БСП е парламентарно представена партия и ще използва всички механизми на закона и затова внасят вот на недоверие вътре в парламента.

"Вярваме във вашата подкрепа", обърна се към своите и на партията симпатизанти соцлидерката. Тя призова колегите си в зала да изберат или математическия сбор от 121 в пленарната зала, или енергията на хиляди хора навън.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Джедай Тотю Нищо не ѝ е забранила властта, ами касата на Позитано е на червено с поне 5 милиона лева, хвърлени от бясната крушовишка биволица за тъпата партийна телевизия, която никой не гледа!
10.07.2020 13:47 / Отговор
кесо Възмутително, първо демокрацията "отне" на другарката Нинова цели 52% от Техноимпекс, а сега цял митинг на Бузлуджа. Че тия вагабонти утре може и за топките да я стиснат, с които толкова се гордее в Народното събрание. Трябва непременно да се оплаче довечара на Йоло Денев.
10.07.2020 14:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети