Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова събира варненските социалисти въпреки коронавируса

Политика

Нинова събира варненските социалисти въпреки коронавируса

Нинова събира варненските социалисти въпреки коронавируса - Tribune.bg
Снимка:

Иначе соцлидерката беше обещала, че отменя кампанията за избор на председател на партията

Корнелия Нинова излага на риск живота на стотици пенсионери във Варна тази вечер, съобщава ПИК.

Въпреки категоричните забрани за събирания и масови мероприятия, лидерката на БСП не е отменила отчетно-изборното събрание на червените в морската столица, напук на обещанията си отпреди ден, че спира предизборната кампания заради заразата.

Тази вечер в 18 часа, Нинова ще очаква в хотел "Черно море" във Варна всички червени от района. Не я спират нито забраните на Националния щаб и предписанията възрастните хора да ограничават движенията си навън, нито разпоредбите на местното РЗИ.

"Готова е да мине и през труповете ни, само и само да бъде избрана. Сигнализирахме РЗИ и са ѝ направили предписание, но въпреки това не се спира пред нищо. Подплашени сме от гуцановите дивотии, който явно се опитва да ѝ се слага. Целта им е да се явят по-малко социалисти, така че да няма кой да гласува на събранието и да си номинират, който те решат. По план трябваше да сме над 300 души и хич не им пука, че в ситуацията на зараза всички можем да се изпонатръшкаме, затворени в една зала", отчитат социалисти.

Медията ни научи, че стари червени кримки, подплашени, звънели анонимно на 112 да предупредят за сборището, за да може по някакъв начин да бъде прекратено. Варненската депутатка Анелия Клисарова, която с днешна дата е част от общинския съвет, се опитала да вразуми ръководството на партията, но въпреки че е експерт и лекар, никой не я послушал.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети