Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова заплаши със съд всички, които я обвиняват за преводи в Дубай и износ на оръжие за Украйна

Политика

Нинова заплаши със съд всички, които я обвиняват за преводи в Дубай и износ на оръжие за Украйна

Нинова заплаши със съд всички, които я обвиняват за преводи в Дубай и износ на оръжие за Украйна - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се закани със съд на всички, които са твърдели досега, че по нейно време е изнасяно оръжие за Украйна и че са правени преводи от "Кинтекс" за офшорки в Дубай.

"Рано или късно истината излиза наяве. Вчера служебният министър на икономиката Стоянов потвърди: по времето на Нинова няма данни да е изнасяно оръжие за Украйна и не са правени преводи от Кинтекс за офшорки в Дубай. А сега какво следва? Всички, които твърдяхте обратното сте лъгали и отивате на съд. Досега заведох четири дела. Сега ще има още. Ще ви осъдя и ще има справедливост!", написа в профила си във Фейсбук Нинова.

"Докато бях министър се организира мощна, платена, манипулативна кампания срещу мен и БСП, че изнасяме оръжие за Украйна и взимаме комисионни. Лъгаха ви с една едничка цел: да сринат БСП и да компрометират мен, началника на кабинета Калоян Методиев и екипа ми в министерството. Е, сега си признаха - не сме изнасяли оръжие нито през посредници, нито през офшорки", добавя тя.

"Служебният министър Стоянов призна, че превод от Кинтекс към Дубай по мое време не е правен и че това е станало при служебния кабинет, когато той самият вече е бил министър. Истината е, че този договор с фирма в Дубай е подписан през 2015г. През времето преди да стана министър и след мен са правени преводи там. По времето, когато аз съм министър-нито един. А сега какво следва? Има думата ДАНС . Радвам се, че истината излезе наяве, остава и някой да си понесе отговорността. Така е справедливо!", завършва коментарът й в социалната мрежа.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети