Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова доволна от управленската програма

Политика

Нинова доволна от управленската програма

Нинова доволна от управленската програма - Tribune.bg
Снимка:

Изключително сме доволни, че в програмата залегналата социална политика е изключително сериозна и среща подкрепа от всички", посочи лидерът на БСП Корнелия Нинова след приключване на преговорите с представителите на ИТН за съставяне на правителство с третия мандат. Соцлидерката увери, че ИТН имат воля и желание да разговаряме за съставяне на редовен кабинет.

"Разговорът върху програмата бе по-дълъг с тях, тъй като те не са участвали при съставянето ѝ и имат свои предложения, но приемат документа като база за съставяне на правителство", посочи Нинова. Тя се надява утре да бъде затворен първия кръг от преговори. БСП ще проведе консултации в утрешния ден с ДБ и отцепниците от ИТН.

"Предстои вторият кръг от преговори. Едва ли в понеделник ще успеем да върнем изпълнен мандат. Ще изчакаме да завършат преговорите. Нямаме фиксиран срок", уточни соцлидерката. 

Относно спорното име на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ тя отбеляза, че предстои да се обсъди процедурата за избор на председател на КПКОНПИ.

"Г-н Рашков е доказал, че може да се бори с корупцията. Ние гледаме качествата на човека и действията му", подчерта Нинова.



Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети